mp3-spelers – Samsung Galaxy Player

Met de Samsung Galaxy Player 4.0, kunt u direct toegang tot muziek, apps, games en nog veel meer verwachten. Omdat het aangedreven door Gingerbread, Google’s Android 2.3.5 besturingssysteem, zul je high-speed prestaties te krijgen. Deze MP3 flash player levert helder geluid en heeft een ruim aanbod van functies die u zal voorzien van veel entertainment. De Samsung Galaxy Player 4.0 verdient onze goedkeuring voor zijn tal van functies, waaronder toegang tot internet telefoon met behulp van een VoIP-applicatie. Het is een van de beste MP3-spelers die je kunt kopen.

prestatie

Deze krachtige MP3-speler weegt 4.27 ounces en maatregelen iets minder dan 5 duim lang. U kunt gemakkelijk past dit apparaat in uw zak. Het LCD-touchscreen heeft een indrukwekkende 4-inch display. U kunt surfen op het web, speel je favoriete games of genieten van muziek en video.

De ingebouwde lithium-ion batterij biedt tot 36 uur audio of vijf uur video op een enkele lading. Het interne geheugen is 8 GB aan ruimte. Met een SD-MMC-uitbreidingssleuf, kun je tot 32 GB extra opslag met behulp van een microSD-kaart.

De Samsung Galaxy Player 4.0 wordt geleverd met een gepatenteerde audio technologie genaamd SoundAlive. Ontwikkeld door Samsung ingenieurs, zal dit geluid systeem analyseert uw muziek en maken automatische aanpassingen als dat nodig is. Of u nu de voorkeur aan de diepe rijke geluiden van een lage frequentie of de hoge treble toonhoogte van een gitaarsolo, met de verstelbare equalizer die wordt geleverd met 14 instellingen, kunt u uw eigen geluid te regelen. Deze speler is uitgerust met een externe voorste luidspreker zodat u uw muziek met je vrienden kunt delen.

Het LCD-scherm is het commandocentrum voor het navigeren uw apparaat. De multitouch interface kunt u navigeren door het vegen van twee vingers in een actieve of passieve beweging. Met de aanraking van een vinger, dankzij de responsieve controls, je gewoon aanraken een pictogram om het te activeren. Deze MP3-speler wordt geleverd met een draaibare scherm. Eenmaal ingeschakeld, kunt u uw apparaat op zijn kop omdraaien en het beeld zal zich oriƫnteren, zodat het display altijd naar boven wijst.

De Samsung MP3-speler kan toegang tot het internet overal is er een Wi-Fi-verbinding. U kunt winkelen op lijn voor meer dan 250.000 apps in de Android Market. Wanneer u toepassingen kopen, verschijnen ze op uw scherm, zodat u ze gemakkelijk kunt vinden. Echter, er rekening mee dat iTunes is niet beschikbaar voor Android-apparaten.

Kenmerken

Als u wilt internet bellen, kun je apps die het mogelijk maken voor VOIP videobellen aan te schaffen. U zult genieten van telefonie zonder maandelijkse rekeningen. Bovendien, met de ingebouwde Bluetooth, kunt u genieten van hands-free gesprekken. Bij het gebruik van het, moet je een sterke Wi-Fi-verbinding hebt of anders zal oproepen laten vallen.

Deze Samsung Galaxy MP3-speler beschikt over een AllShare applicatie die is voorgeladen op uw toestel. Met de AllShare-app kunt u multimedia-inhoud af te spelen vanaf uw apparaat op een andere speler. Zo kunt u de foto’s op uw mp3-speler door de overdracht van de inhoud van een Wi-Fi-enabled TV te bekijken.

Terwijl veel MP3-spelers zijn voorzien van een back-gerichte camera, Samsung stijgt boven de concurrentie door het uitrusten van hun MP3-spelers met zowel een voor- en achterzijde-facing camera. De 3.2 megapixel camera is uitgerust met flash, zodat je foto’s dag en nacht kunt nemen. Het biedt vele mogelijkheden, waaronder een panorama-modus die u toelaat om de zoeker te verplaatsen, terwijl het klikt zeven schoten achter elkaar. U kunt zelfs zwart-wit foto’s en sla uw favoriete foto’s te gebruiken als pictogrammen of behang.

Deze MP3-speler heeft een ingebouwde camcorder waarmee u high definition video op te nemen. Je gaat gewoon op het scherm, raakt u het pictogram camera en het veranderen van de camera modus naar camcorder-modus. Met meerdere instellingen die buiten het zicht, witbalans en audio-opname kunt u gemakkelijk filmen actiefoto’s. Het apparaat zal het direct afspelen van uw video aan te bieden op het scherm 4-inch.

Met een interne GPS-antenne, kunt u gemakkelijk vinden van uw gewenste locatie. De GPS-applicatie geeft u toegang tot real-time navigatie, dus het geeft u een routebeschrijving als je gaat. Deze speler is ook uitgerust met een digitale FM-tuner, zodat u naar de radio voor verkeersberichten kunt luisteren. Het gebruik van beide functies zal u veilig naar uw bestemming.

interface van de Samsung Galaxy Flash 4.0 MP3-speler is gebruiksvriendelijk en ontvankelijk. Je kiest gewoon een pictogram en tik erop om toegang te krijgen tot de functie. Het uploaden van muziek is eenvoudig en je hebt verschillende opties, waaronder Google Music waarmee u synchroniseert rechtstreeks gekochte muziek tussen de cloud en de speler. Andere apps kunt u uw MP3-speler bijwerken door aan te sluiten op een PC.

Makkelijk te gebruiken

De Samsung Galaxy Player 4.0 wordt gedekt door een jaar beperkte garantie. Samsung biedt ook ondersteuning via Twitter, Facebook, Google Plus en e-mail. Het enige wat ontbreekt, is een live chat service. We zijn onder de indruk van hoe gemakkelijk het is om contact op met de klantenservice via de telefoon. Er is een pagina met veelgestelde vragen en online hoe te gidsen. U kunt een product handleidingen te downloaden ook.

De Samsung Galaxy MP3-speler heeft een uitstekende geluidskwaliteit, Wi-Fi-connectiviteit en toegang tot tal van apps. Verder is het uitgerust Met camera en camcorder. De krachtige Android-platform zal de concurrentie in snelheid en kracht overtreffen, en met zijn uitbreidbare opslag, het zal groeien met uw media-collectie.

Help en ondersteuning

Overzicht