muziek downloaden – Amazon MP3

Amazon heeft hun hoed geworpen in de digitale muziekwereld en landt onze goedkeuring, het aanbieden van DRM-Free (digital rights management) MP3-geformatteerde nummers en albums die je kunt downloaden en doen wat je wilt. Voor minder dan een dollar, dan kunt u een nummer in hun eigen bibliotheek en speel het op een onbeperkt aantal draagbare spelers, waaronder de iPod, branden op zoveel cd’s die je kunt vinden, en de belasting op zoveel computers die je wilt. Dit is muziek vrijheid op zijn best.

MP3 Music Selection

Amazon MP3 was de eerste muziek downloaden bedrijf dat zich bezig met alle vier de grote muzieklabels te ondertekenen. Zij waren ook de eerste om tracks te coderen bij 256 kbps, een trend die al snel werd gevolgd door haar concurrenten, waaronder de bovenste twee muziek download services, iTunes en Napster.

Amazon streeft er ook naar uit te breken van de $ 0,99 mal, aanbieden van een aantal tracks voor $ 0,89 of $ 0,79. En we waren hard te verduren een album hoger geprijsd dan de $ 8,99 te vinden.

Vrij nieuw in de muziek te downloaden scene, Amazon MP3 was in staat om het onmogelijke te bereiken, ondertekenen een DRM-vrije MP3 contract met alle vier de grote muzieklabels. Hun huidige bibliotheek bestaat uit meer dan 6 miljoen nummers en honderden kunstenaars.

Toegegeven, heeft Amazon MP3’s DRM-concept niet opgewarmd voor iedereen en de winkel is nog steeds vermist enkele bijdragen van enkele grote namen. Het is heel gebruikelijk om nieuwere albums door de huidige kunstenaars of ouder albums vinden van bands die de rechten op hun muziek bezitten. In het begin was het moeilijk om volledige kunstenaar collecties AmazonMP3 vinden, maar als de service groeit je meer complete keuzes.

In de toekomst, vermoeden we als Amazon speelt zijn kaarten goed en kussen tot aan de juiste studio executives, kunnen ze potentieel verdringen onze # 1 service, iTunes.

zoekmogelijkheden

Om te zoeken naar artiesten of albums, je gewoon gebruik maken van het zoekvak. Alles wat we getypt in geproduceerd relevante resultaten, zelfs als we gespelde namen verkeerd.

Je kan ook zoeken op album prijs, genre en de populariteit in de linker navigatie of op de homepage. In de toekomst zouden we graag zien dat het zoekvak onder meer de capaciteit om zoekopdrachten op artiest, album of genre en land. Nadat u naar een artiest, nummer of album, zal Amazon presenteren u met een lijst van kunstenaars met deze zoekwoorden in hun titels. Het is echt makkelijk te gebruiken, maar gewoon een beetje vervelend als je eindigen met door grote lijsten met nummers te scrollen.

Alle muziek gedownload van Amazon is DRM-vrij. Dit betekent dat er geen geheim trackingcodes ingebed in uw muziek dicteren hoe of waar u het kunt gebruiken. U kunt gekochte tracks overzetten naar cd’s en alle draagbare MP3-spelers zoals de iPod, Creative Zen, Zune en nog veel meer. Alle nummers zijn gecodeerd met een 256 bit rate.

Hoewel niet op de AmazonMP3 pagina, Amazon heeft wel andere digitale content zoals films en tv-shows door middel van Video on Demand, Amazon Shorts en Game Downloads. Echter, Video on Demand is alleen compatibel met Microsoft Windows, TiVo en Microsoft PlaysForSure draagbare apparaten zoals Creative Zen en SanDisk; Video on Demand werkt niet met Mac of iPod.

We hadden geen problemen bij het gebruik van deze service te ervaren. Amazon is een betrouwbare, bekend bedrijf dat uitblinkt in bijna alles wat ze doen.

Zoals de meeste muziek download services, moet u een account bij Amazon om nummers te downloaden. Registratie is gratis en werkt voor alle facetten van de site van Amazon. De prijzen van de individuele nummers zijn $ 0,79, $. 89 of $ 0,99 en albums variëren van ongeveer $ 5 tot $ 10 met de meeste zweven in de $ 8,99 range. We vonden de prijs aan populariteit en de vraag weer te geven. Als u een heel album te downloaden, bent u verplicht om een ​​kleine applicatie die je muziek downloads zal het beheer van de installatie. Deze applicatie is niet vereist voor individuele spoor downloads, maar is aan te bevelen, vooral als je het downloaden van meerdere songs.

feature Set

De Amazon MP3 Downloader is compatibel met Windows, Mac en Linux besturingssystemen. Als u nog niet beslist om de Amazone Downloader gebruikt, kunt u standaard uw muziek op te slaan op iTunes of Windows Media Player.

Wij willen erop wijzen dat Amazon MP3 is alleen beschikbaar in de Verenigde Staten. Klanten kunnen alleen tracks kopen met een creditcard uitgegeven door een Amerikaanse bank met een state-side adres.

Download / Setup

Amazon biedt altijd een uitstekende ondersteuning. Ze beschikken over een beknopte handleiding, FAQ’s, een gids het oplossen van problemen en een how-to sectie.

U kunt contact opnemen met Amazon via e-mail en telefoon. We gemaild Amazon met een aantal vragen en kregen ze terug naar ons in ongeveer twee dagen. Echter, om de e-mail in te dienen, moesten we een volgnummer voorzien, en aangezien we nog niets had besteld, moesten we fake een ticket.

Hoewel Amazon’s bibliotheek is een beetje kleiner dan iTunes en Napster, het is een geweldige plek om uw muziek downloaden zoeken. Ze krijgen elke dag nieuwe muziek en hebben de slagkracht om een ​​grote speler in de digitale download universum. Als hun collectie groeit, zullen ze een serieuze kracht om rekening houden met te worden.

Voor een leuke en spannende manier om uw muziek downloads in gebruik, zeker en kijk op onze DJ-software review site.

Help / Ondersteuning

Overzicht