online dierbenodigdheden – PetSmart

PetSmart eigenhandig veranderde de manier waarop miljoenen Amerikanen krijgen dierbenodigdheden, voedsel, advies en andere benodigdheden voor hun vier poten, veren, geschaald of aquamarijn vrienden. Of u liever uw huisgenoten van de kat of de hond gezindheid te zijn, PetSmart is een onbetaalbare bron zowel online als offline. PetSmart biedt voedsel, speelgoed, verzorging diensten, schoonmaak leveringen en huisvesting materialen voor honden, katten, vogels, vissen, reptielen en vele andere dieren. In plaats van de verkoop van huisdieren, PetSmart regelt adopties voor dakloze en zwerfdieren.

Huisdieren Ondersteunde

opvallende kenmerken

Niet verrassend, PetSmart brede selectie van voedsel en voeding producten leunt zwaar in de richting van honden en katten, de meest gehouden van huisdieren. Er is ook fenomenaal variëteit met betrekking tot voedingsmiddelen en andere producten voor andere dieren, waaronder vogels, vissen, reptielen en voor een brede categorie van kleine huisdieren. Die laatste groep omvat hamsters, cavia’s, konijnen, fretten, muizen en een hele reeks van speciale interesse dieren. Hoewel niet strikt huisdieren, is er ook een selectie van voedsel en andere punten voor de vogelstand. Alles bij elkaar zijn er 411 verschillende voedingsproducten voor dieren naast die voor honden en katten.

Hoewel de petfood gangpad bij een plaatselijke winkel vrij uitgebreide mag lijken, het verbleekt in vergelijking met PetSmart’s 230 variëteiten van hondenvoer en 132 verschillende kattenvoer. En die nummers niet eens onder ruim 400 diverse lekkernijen, koekjes en andere snacks voor de overvloed aan huisdieren die mensen zin.

Afgezien van voedsel en voeding producten, PetSmart beschikt over een enorme verscheidenheid aan andere producten voor de dieren in ons leven. Inderdaad, PetSmart biedt een totaal van meer dan 13.000 verschillende producten voor huisdieren. Ongeacht wat u nodig heeft voor uw favoriete huisdier, is de kans groot dat PetSmart heeft het. Er is een schat aan informatie voor de eigenaar van het dier in de vorm van boeken en video’s onder meer hulp bij training en huisdier gedrag, speelgoed van elke beschrijving, verzorging en producten voor de gezondheidszorg, carriers, halsbanden, sanitaire voorzieningen, het voorschrijven en over de toonbank medicijnen … je krijgt het beeld. Zo ongeveer alles wat je zou willen of nodig voor de verzorging en het geluk van onze bont, verward, luchtig of vinnen vrienden.

Winkelen in een gigantische online winkel heeft veel voordelen in termen van opties en selectie. Het kan ook frustrerend zijn als het niet op een zodanige wijze dat het gemakkelijk is om de producten die u nodig hebt is georganiseerd. PetSmart blinkt uit in dit gebied. U kunt winkelen voor voedsel met behulp van zowat elk criterium u zich kunt voorstellen. Indien u graag uw favoriete merken inzage, kunt u kiezen uit dertig producenten van hondenvoer en tweeëntwintig kattenvoer makers. Deze omvatten alle gebruikelijke merken dat u zult vinden zowat elke supermarkt om de meest exotische en gespecialiseerde premium merken beschikbaar.

Selectie

Een andere handige manier om te winkelen voor voedsel van uw huisdier is per levensfase. Net als mensen, voedingsbehoeften een dieren veranderen vanaf de geboorte tot volwassenheid en de hogere jaren. Grote, middelgrote en kleine honden hebben de neiging om hun eigen unieke menu eisen. En als je ras met speciale voedingsbehoeften zoals Boxers, Chihuahuas of Perzische katten, PetSmart ook heeft u gedekt.

life style van uw huisdier kan ook worden beschouwd wanneer het winkelen voor voedsel bij PetSmart. U kunt voedsel voor binnen- en buitentoepassingen huisdieren of degenen die bijzonder actief of bezadigde zijn te vinden. Er is zelfs een uitgebreide selectie aan natuurlijke en biologische voeding beschikbaar. Voedingszorg voor specifieke gezondheidseisen zoals obesitas, haarballen, het hart en de spijsvertering gezondheid en tandheelkundige zorg beschikbaar zijn en gemakkelijk te herkennen. U kunt ook winkelen voor bijzondere smaak van uw dier met filters voor de smaak, evenals pietluttige eters wordt verstrekt.

PetSmart maakt het betalen voor uw aankopen eenvoudig met een aantal van betaling opties beschikbaar. Uiteraard zijn de meeste grote creditcards worden geaccepteerd. Zo ook zijn populair internet betaaldiensten, waaronder PayPal, Bill Me Later, en Google Checkout. U kunt ook inwisselen PetSmart gift cards en e-cadeaubonnen en ze accepteren ook persoonlijke cheques.

Gratis verzending bij bestellingen van $ 60 of meer is beschikbaar op vele producten. Net als andere sites, maar dit is exclusief voedsel en andere zware of moeilijk om items te verzenden. PetSmart is vereist om omzetbelasting te heffen over orders aan alle staten verscheept met uitzondering van: Alaska, District of Columbia, Hawaii, North Dakota, Oregon, en Wyoming.

PetSmart garandeert dat als je niet tevreden bent met een product gekocht van hen, kunt u deze retourneren voor een volledige terugbetaling minus eventuele verzendkosten, handling, cadeaupapier of andere heffingen.

PetSmart website maakt gebruik van de industrie standaard Secure Socket Layer (SSL) encryptie om uw bestelling informatie veilig te houden. Zij garanderen dat eventuele ongeoorloofde kosten komen op uw credit card als gevolg van winkelen met hen en dat u uw creditcardmaatschappij te melden, zullen ze betrekking hebben op de $ 50 verplichting dat de kaartuitgever kan opleggen. Ze ondersteunen ook het Verified by Visa en MasterCard SecureCode programma’s die die creditcardmaatschappijen voor extra beveiliging.

Kenmerken

De PetSmart website wordt dagelijks getest en gecertificeerd volgens de “McAfee Secure” Security Scan passeren. Naar het adres bezorgdheid over mogelijke hacker toegang tot uw vertrouwelijke gegevens, en de veiligheid van deze site te bezoeken te helpen, wordt het “live” McAfee Secure mark alleen wanneer deze site gaat de dagelijkse McAfee Secure-tests.

PetSmart biedt zowat elke customer service optie die men zou kunnen denken. Telefonische ondersteuning is 24/7 beschikbaar of u kunt kiezen om met hen te communiceren via e-mail die prominent wordt weergegeven op de Help-pagina. Handige online order tracking is ook voorzien en ze bieden uitgebreide veelgestelde vragen voor antwoorden op veelgestelde vragen. In het algemeen wordt hun website uitgerust met meerdere gereedschappen voor het helpen u weloverwogen beslissingen nemen over huisdier product aankopen en hun hulp pagina heeft een van de meest uitgebreide en bruikbare set opties die we hebben gezien.

Betalingsmogelijkheden

In de wereld van online dierbenodigdheden, PetSmart stelt de normen voor product diversiteit en gemak. De website is ongeveer net zo eenvoudig te gebruiken als elk we hebben beoordeeld, in deze industrie of anderen. Het is altijd een goed idee om te doen vergelijking winkelen aan de handelaar die voldoet aan uw unieke persoonlijke behoeften en we moedigen de herziening van het aanbod van andere top rated leveranciers te vinden.

veiligheid

Klantenondersteuning

Overzicht