online marketing services – Logische Positie 2017

Logische Positie online marketing bedrijf biedt zoekmachine optimalisatie diensten en PPC management. Het biedt pakketten specifiek ontworpen om de behoeften van kleine bedrijven te voldoen. Prijzen op deze pakketten is transparant, dus er zijn geen verrassing kosten aan het einde van de maand of campagne.

Overzicht

Het bedrijf blog biedt goede informatie voor de bouw van de beste online marketing plan voor u. De artikelen nemen gecompliceerde kwesties, zoals Google algoritmes, en ze uit te leggen in lekentaal. De informatie is zeer geschikt voor iedereen die niet bekend zijn met online marketing en kan u helpen de beste manieren om uw doelgroep te gaan leren.

Hoewel deze informatie bruikbaar is, wordt de blog ontbreekt kritische organisatie. In tegenstelling tot de blogs van andere online marketing diensten die wij beoordeeld, is de logische positie blog niet gescheiden in categorie├źn. Om artikelen te bekijken, moet u klikken van pagina naar pagina. Daarnaast heeft het bedrijf niet over andere hulpmiddelen voor client, zoals video’s, werkbladen en checklists. De beste online marketing bedrijven bieden deze tools om ervoor te zorgen dat u over alle gebieden die u nodig hebt om wanneer u het ontwikkelen van uw online marketing plan.

Zoekmachine optimalisatie diensten zijn specialiteit Logische Position’s. Deze dienst zal u helpen positie in de buurt van de top van de pagina’s met zoekresultaten door middel van keyword research en Google AdWords-hulpprogramma’s te krijgen. Het helpt u ook uit te reiken naar uw klanten door middel van e-mail marketing. Het biedt verschillende niveaus van pakketten, alle gericht voor kleine bedrijven.

Logische Position biedt real-time analytics die u informatie over het aantal bezoekers naar uw site, het verkeer naar uw site gedurende een bepaalde periode, zoekwoorden die mensen trekken naar uw site, en tabellen en grafieken die laten zien waar uw verkeer vandaan komt van. Naast de online uitkijkplatform, heb je toegang tot deze gegevens vanaf een mobiele app. Logisch standpunt zal u een e-mail een keer per maand te wijzen op de successen van uw campagne.

Een leuke functie van Logical standpunt is live chat ondersteuning. We toen testte deze functie op de website van het bedrijf, het personeel was vriendelijk en zeer goed geïnformeerd. Het was perfect voor het krijgen van snelle antwoorden over de pakketten biedt het bedrijf en voor basisinformatie over welke opties het beste dienen kleine bedrijven. U kunt ook contact opnemen met het bedrijf via e-mail en telefoon.

Logisch standpunt is een internet marketing diensten met een sterk aanbod van zoekmachine optimalisatie diensten en richt zich op het helpen van kleine bedrijven te laten groeien. Zijn blog en educatieve middelen zijn niet zo uitgebreid als wat andere online marketing diensten aan te bieden. Echter, het biedt live chat support, zodat u eenvoudig contact opnemen met een vertegenwoordiger met vragen. Als u eigenaar van een klein bedrijf Logical Position is een goede keuze, als kleine bedrijven zijn de voornaamste focus.