p2p betalingen – Vierkant Cash 2017

Sinds 2009 is Vierkant het helpen van kleine bedrijven, solopreneurs en individuen te verwerken niet-contante betalingen met credit card processing service. Met Vierkante Cash, biedt het gebruiksgemak en de veiligheid, maar met middelen direct overgebracht naar en van bankrekeningen – geen kaartlezer nodig. U kunt Plein Cash gebruiken voor zowel van persoon tot persoon (P2P) betalingen als zakelijke transacties.

The Square Cash app werkt op zowel iOS en Android besturingssystemen. Het werkt zelfs op Apple Watch. Als je iemand wilt betalen van uw computer, kunt u naar het plein Cash website en betalen daar. U moet de persoon e-mail of telefoonnummer of zijn of haar cashtag. Je zet in de informatie, het bedrag en een opmerking, als u dat wenst.

Om deze service te gebruiken, moet u een Visa, MasterCard koppelen of Ontdek debit card om uw plein account. Betalingen worden rechtstreeks gestort op uw bank, dus er is geen derdenrekening te maken over. Transacties kunnen seconden in beslag nemen. De meeste P2P betalingssystemen vereisen een doorlooptijd van 1-5 dagen.

Vierkant Cash kan werken voor peer-to-peer-betalingen, zoals het terugbetalen van je vriend voor de ski-tickets hij voor u, of het kan worden gebruikt voor zakelijke transacties. Persoonlijke transacties gemaakt met behulp van uw bankpas zijn gratis. Persoonlijke transacties gemaakt met behulp van een creditcard en zakelijke transacties worden geleverd met een vergoeding, maar het is een handige manier om betalingen te verzenden en te ontvangen met behulp van uw telefoon.

Zowel bedrijven als particulieren kunnen een cashtag ($ UwNaam), die u kunt koppelen aan uw plein Cash account. U kunt deze tag met je vrienden en familieleden te delen met het oog op het gemakkelijker maken om geld te ontvangen van hen of te gebruiken wanneer je nodig hebt om een ​​betaling van iemand krijgen, maar niet per se wilt dat uw telefoonnummer of e-mail te delen.

Vierkant Contante transacties zijn PCI-DSS level 1 gecodeerd, dat is hetzelfde niveau van beveiliging plein gebruikt voor zijn commerciële accounts. Transacties zijn beveiligd met een wachtwoord. Het heeft optionele tintje ID verificatie en CVV binnenkomst. Square biedt ook bescherming tegen fraude tegen ongeoorloofde kosten en heeft chargeback bescherming tot $ 250 per maand.

Vierkant maakt het makkelijker voor bedrijven om transacties te doen door het toevoegen van vierkante Cash, waarmee klanten direct te betalen vanuit hun bankrekeningen met behulp van een e-mail, telefoonnummer of cashtag. Deze zelfde service is beschikbaar voor person-to-person betalingen. Als u op zoek bent naar een eenvoudiger manier om geld onder vrienden en familie verzenden of ontvangen, dit is een veilige en handige service.