raid recovery – WeRecoverData 2017

slogan WeRecoverData.com is “Onze favoriete terugvorderingen zijn de complexe.” Dit is vooral belangrijk bij het herstellen van gegevens van een RAID-systeem. De dienst maakt gebruik van apparatuur en merkgebonden utilities die het zich ontwikkeld om gegevens van een RAID-apparaat herstellen zonder de RAID-controller. Zoals met de meeste opmerkelijke RAID-recovery-diensten, de evaluatie is gratis en je hoeft niet te betalen niets als de technici niet in staat zijn om uw gegevens, waardoor het risico in hen te vertrouwen met uw gegevens minimaliseert herstellen.

Overzicht

Deze RAID-recovery service is in staat om het herstellen van gegevens van alle soorten apparaten en verlies van gegevens scenario’s. In feite kan de dienst zelfs komen naar uw locatie om gegevens te herstellen als u niet de gegevens van het terrein kan verwijderen. Dit is meestal alleen nodig voor de overheid locaties waar server schijven kunnen niet wettelijk het pand te verlaten. Er zijn 47 WeRecoverData locaties verspreid over de Verenigde Staten en Canada, dat is meer dan elke andere data recovery service die wij beoordeeld heeft. Dit is belangrijk om te overwegen, want het is veiliger om af te vallen een RAID-station dan het is om het schip naar een laboratorium.

Een van de beste kwaliteiten van WeRecoverData is de klantenservice consistentie. In onze tests, de service kreeg een 90 procent score, dat is 10 procent boven het gemiddelde. Dit is belangrijk omdat de vertegenwoordigers van de klantendienst zijn uw eerste punt van contact met het bedrijf. Als zij dit niet vertrouwen op te bouwen met je mee, dan zul je geen vertrouwen in de dienst met de RAID-drive. Wanneer u het hoge niveau van klantenservice te combineren met de ‘no data, no cost “garantie, er is heel weinig risico op uw einde. Als de service niet in slaagt om uw gegevens te herstellen, bent u niet opgezadeld met een hoge rekening.

Het grootste minpunt aan WeRecoverData is het ontbreken van een gecertificeerde cleanroom. Het is vermeldenswaard hier dat de dienst heeft een volledige cleanroom voor het herstellen van gegevens, maar het gaat alleen door middel van interne controle van het bedrijf in plaats van een derde partij. Het hebben van een cleanroom gecertificeerd door een derde partij is van cruciaal belang omdat het ervoor zorgt dat de dienst verantwoording af aan de starre onderhoud nodig voor een dergelijke omgeving wordt gehouden. Het contact met WeRecoverData beweert dat het zowel ISO 4 klasse 10 en ISO 5 klasse 100 cleanrooms, maar zonder een certificering door derden, waren we niet in staat om krediet te geven voor.

Deze RAID-recovery service beschikt ook over een indrukwekkende lijst van veiligheidsmaatregelen om ervoor te zorgen uw gegevens veilig zijn. In tegenstelling tot de cleanrooms, maar de security procedures worden gecontroleerd door een derde partij. De zekerheid ontvangt SSAE 16 SOC2 Type II en SOC 3 audits twee keer per jaar. Dit is de enige RAID-systeem recovery service aan zowel audits hebben, hoewel deze audits zijn in wezen hetzelfde. Elk van de dienst 47 locaties is uitgerust met uitgebreide beveiligingsfuncties, zoals 24-uurs bewaking, personeel antecedentenonderzoek en afspraken over de vertrouwelijkheid.

WeRecoverData is een van de betere RAID-recovery-diensten, omdat het zorgt voor een uitstekende klantenservice, uitzonderlijke data recovery en de expertise om gegevens van alle soorten opslagmedia herstellen. Hoewel het een van de weinige RAID recovery services te krijgen dat het een ISO 4 klasse 10 cleanroom, alle cleanrooms van de dienst intern gecertificeerd, wat betekent dat je moet vertrouwen dat het eigenlijk is het onderhoud van de apparatuur.