robot grasmaaiers – Bosch Indego 2017

Met de Bosch Indego robot grasmaaier, hoeft u niet om het comfort van uw woonkamer te verlaten om een ​​grasveld dat ziet er geweldig uit te hebben. Het beschikt over technologie die uw gazon kaarten en beslist over de meest efficiënte route te maaien. Dit zorgt voor een 30 procent sneller maaien tijd dan willekeurige navigatie. Echter, omdat je niet van tevoren weten welke route de Indego zal nemen, moet u ervoor zorgen dat uw gazon is volledig vrij van obstakels om schade te voorkomen.

Om de spanning op uw gras te voorkomen, de Bosch Indego robot grasmaaier varieert zijn parallelle lijn snijden strategie bij elke nieuwe maaibeurt. Het leert ook de lay-out van uw gazon terwijl het snijden om ervoor te zorgen dat het nooit een gebied van gras mist of snijdt hetzelfde gebied meerdere keren.

De Bosch Indego robot grasmaaier bevat een aantal sensoren die obstakels detecteren. Als het iets ontdekt in de manier waarop, de maaier beweegt rond het en vervolgens verder op de vooraf geselecteerde route. Vanwege dit, is het belangrijk om ervoor te zorgen dat er geen obstakels zijn, met inbegrip van huisdieren, in het gras.

Deze robot grasmaaier detecteert wanneer de batterij bijna leeg is en keert terug naar het docking station als nodig is voor een op te laden. Het draait alleen voor ongeveer 50 minuten op een lading, hoewel, dus meerdere reizen naar het laadstation is mogelijk als u een grotere gazon.

De Indego is een slimme robot grasmaaier zo goed en bevat een geïntegreerde alarmsysteem dat u waarschuwt als het gestolen. Om de veiligheid van uw Bosch maaier te verhogen, het bevat een pincode invoeren systeem dat gebruik voorkomt als de code niet wordt ingevoerd. Als u uw eigen code vergeten, maar u zult niet in staat zijn om de machine zelf te gebruiken.

De Bosch Indego robot grasmaaier snijdt een 10-inch breed pad, tot 0,25 acres. Het mes is instelbaar tot 2,5 inch, dus het houden van uw gazon mooi is eenvoudig.

Wanneer u op zoek bent naar een robot grasmaaier aan uw tuin werk te vergemakkelijken, de Bosch Indego is een goede keuze. Het geïntegreerde alarmsysteem en leervermogen, in combinatie met de mogelijkheid om het te controleren met een mobiel apparaat, maakt het een gemakkelijke manier om uw tuin op zoek naar groot te houden. Echter, de PIN-code te voorkomen dat u het als u het vergeet, en de korte looptijd is potentieel problematisch.