robot grasmaaiers – Wolf-Garten Robo Scooter 2017

De Robo Scooter 3000 door Wolf-Garten is een robot grasmaaier staat maaien van uw gazon en het verstrekken van het gras met voedingsstoffen op hetzelfde moment. Het doet dit door mulchen het gras als het snijdt, het schrappen van de stekken terug op de grond. Hierdoor kan uw gras om extra voedingsstoffen in de tijd te ontvangen zonder beschadiging van de wortels en de onderste oppervlakken van het gazon.

Deze robot grasmaaier maait uw gazon in vooraf bepaalde zones, dus het zal niet bepaalde gebieden missen. Je hoeft echter moeten opzetten voerdraden voor de Robo Scooter 3000 te volgen, wat extra werk met zich meebrengt van uw kant voordat u de maaier kunt gebruiken. Het maakt maaien direct naast de geleidingsdraden, echter zonder dat daarbij hiaten.

De Wolf-Garten Robo Scooter 300 robot grasmaaier maait tot 0,75 acres, met een maaibreedte van 22 inch. Vanwege deze limiet, het is niet geschikt voor grote gazons.

De robot grasmaaier weegt 41 pond en meet 28 x 25 x 12,5 inches. Zijn lichaam is gemaakt van plastic, dus de schade is mogelijk als het loopt over dikke obstakels zoals stenen of stokken. Zoals het automatisch maait door het volgen van de voerdraden je lay-out, moet je ervoor zorgen dat er geen obstakels of puin in het gazon voor het maaien, omdat het niet in staat is om deze dingen te ontdekken.

Met zijn ingebouwde regensensor, zal de Wolf-Garten Robo Scooter 300 robot grasmaaier niet worden geruïneerd door water. Als het regen detecteert, stopt automatisch maaien en volgt de geleidingsdraden terug naar het docking station, het plaatsen van zichzelf in het opladen van mode. Plotselinge regenbuien kan te snel komen voor de maaier, al, dus het controleren van het weerbericht voor tijd voordat u de Robo Scooter 3000 is van essentieel belang.

De Wolf-Garten Robo Scooter 3000 robot grasmaaier wordt geleverd met de oplader en begeleiding kabel, evenals een paar van de quick-change metalen bladen. Het heeft ook een afstandsbediening, zodat u kunt achterover leunen en de maaier handmatig te bedienen zonder uit te komen in de hete zon. Het kan draaien tot 90 minuten op een enkele lading alvorens terug te keren naar het docking station, en het volledig opgeladen in 90 tot 120 minuten.

Dit model is een goede keuze als je op zoek bent naar een makkelijke manier om uw gazon te maaien. De automatische maaien en externe functies maken het gemakkelijk om uw gazon te blijven kijken geweldig.