rollend wandelaars – Drive Medical 4-wheel, 2017

Met zijn verschillende gemak opties, waaronder een rollende walker zetel, de 4-Wheel Drive Rollator van Medical biedt mobiliteit zowel binnen als buiten van uw huis. Het heeft een conservatief blauw en zwart design en heeft standaard veiligheidsvoorzieningen om u in balans te houden.

Casters voor deze rollator maatregel 7,5 inch; groot formaat wielen als deze kan u helpen om over kleine terrein verschillen, met inbegrip van scheuren in trottoirs, zonder het vangen of een plotselinge stopzetting van de beweging. Boven de wielen, een stalen frame zorgt ervoor duurzaamheid, of je loopt of met behulp van de gevoerde zitting te rusten.

In aanvulling op een ontwerp dat laat je uit en over, Drive medische rollator is voorzien van handremmen voor de controle als je op gladde oppervlakken te verplaatsen of naar beneden hellingen. Bij het selecteren van een 4-wheel wandelaar, handremmen zijn van essentieel belang voor mensen die moeten rusten tegen de wandelaar als ze elke stap nemen, omdat het remmen houdt het toestel stabieler. Het toestel beschikt ook over loop sloten voor gebruik wanneer je zit op de wandelaar.

Accessoires op de rollen wandelaar onder andere een gewatteerde zitting en gebogen rugleuning. Mobiliteit beperkte individuen kunnen profiteren van een rustplaats te nemen op elke locatie, waardoor het meer waarschijnlijk dat ze zullen genieten van familie-uitjes of shopping trips zonder extreme uitputting. De onder het zadel opslag mand is ontworpen om lichtgewicht ladingen, zoals een trui en een paraplu of een kleine tas met boodschappen bevatten.

Fit is belangrijk voor elke wandelaar, en de Drive Medical rollator handvatten zijn verstelbaar voor zowel de hoek en hoogte. De rugleuning, die omhoog of omlaag voor het comfort plooien, is ook verwijderbaar voor mensen die meer ruimte nodig hebben en geen extra steun niet nodig bij het zitten. De rollator ondersteunt tot 300 pond voor zowel zitten en wandelen functies, waardoor het een solide keuze voor veel mensen die slecht ter been steun behoeften. De wandelaar zelf weegt 20 pond, die uw vermogen om het in en uit van een voertuig te krijgen als je problemen met kracht of bereik van de beweging in de bovenste ledematen of de romp hebben kunnen beperken.

Gesteund door een beperkte levenslange garantie, de Drive Medical 4-Wheel Rollator is een duurzame optie voor iedereen die een helpende hand bij het lopen. Opties die gemak toe te voegen zou de kans om te genieten van uitstapjes te verhogen, maar de rollator kan niet volledig worden gedekt door alle verzekeringen plannen om dezelfde reden.