sales force automation software – Base, 2017

Base sales force automation software maakt gebruik van een interactieve en grafische interface, aanpasbare verkoop instellingen en drag-and-drop functionaliteit voor gemakkelijke toegang tot verkoopinformatie.

Deze sales force software en CRM maakt gebruik van zeer visuele displays om verschillende verkoopkanalen contactmomenten en verkoop trechters tonen in real time. Base biedt verschillende filter opties, zodat u verkoopkansen en slepen kunt bekijken en verplaats deals van de ene fase naar de volgende. Met Base kunt u elke fase van de verkoopcyclus te passen te houden aan uw bedrijf de eigen verkoopstructuur en het uitvoeren van de verkoop prognoses voor sluitingen gebaseerd op de verkoop podia.

Sales managers kunnen Base gebruiken om leads toewijzen, volgen de conversie flow en prognose verkoop. Met Base kunt u instellen, volgen en beheren verkoop doelstellingen. U kunt een visuele organisatie grafiek te maken en aan te passen werknemer toestemming niveau als dat nodig is.

Base automatiseert de data-entry proces door het creƫren van een visitekaartje, en het stelt u in staat om de bijbehorende aanbiedingen, taken schema of lijst die is gekoppeld notities maken. Wanneer u een visitekaartje te openen, kunt u zien belgeschiedenis, notities en contactgegevens voor een individu of verwante individuen verbonden met een bepaald bedrijf. Deze verbinding tussen individu en de bijbehorende rekeningen geeft u meer diepte en informatie om de verkoop te sluiten. Daarnaast kunnen Base oproepen voor afspelen en automatisch te synchroniseren verleden e-mails naar visitekaartje van een klant.

Managers kunnen Base’s sales force software te gebruiken om inzicht te krijgen in de verschillende regio’s de verkoop en het beheer van de verkoop doelen op basis van geografische gebieden. U kunt kiezen uit standaard of aanpasbare rapporten om de verkoop prestaties te bekijken en te bepalen welke maatregelen items.

De verkoop van Base software en CRM-systeem is beschikbaar via een mobiele app op een smartphone of tablet, waar u snel informatie kunt bekijken en bewerken tijdens het reizen. Voor de veiligheid, Base automatisch een back-up van alle accounts per uur op meerdere servers Amazon land. Zelfs als een server uitvalt, zijn de gegevens toegankelijk houden gebruikers. Deze verkoop software maakt ook gebruik van data-encryptie om gegevens te beschermen, zelfs als u bent verbonden met mobiele apparaten.

Base misschien niet alle toeters en bellen van een aantal grotere verkoop van software-opties, maar veel gebruikers hebben de eenvoudige interface gemakkelijk te gebruiken en Base met de klantenservice nuttig gevonden.