stappentellers – Misfit Shine, 2017

Stijl is een topprioriteit voor de Misfit Shine. Een gewicht van slechts 0,3 ounces en het meten van de grootte van een kwart, de Misfit Shine stappenteller is discreet en comfortabel om te dragen. Maar de Shine is nog niet alles looks, haar stap tellen en het toezicht op vaardigheden zijn net zo indrukwekkend als zijn gestroomlijnde look. De Shine houdt je dagelijkse activiteiten van de bank naar de rechtbank. Bovendien kunt u het te dragen ‘s nachts om je slaappatroon te controleren, zodat je weet dat je een goede nachtrust na een dag van het werk.

Overzicht

De Misfit Shine is een nauwkeurige en stijlvolle stappenteller, maar het is ontworpen voor het bijhouden van meer dan alleen maar lopen en rennen. De tri-assige versnellingsmeter kunt u Misfit Shine te dragen op verschillende manieren en doorgaan met je stappen nauwkeurig te tellen. Wees gewaarschuwd, echter, dat er geen hoogtemeter op dit apparaat, dus het zal niet de trap beklimmen volgen.

We hebben vooral hou van de opgenomen slotje want je overal kunt bevestigen op uw persoon. U kunt ook de Shine als een ketting of armband te dragen. Omdat je het overal kan dragen op je lichaam, kunt u het te hechten aan wat de meest beweegt. Zo kan bijvoorbeeld de magnetische sluiting de Shine aan uw schoen als je het fietsen bent, en het polsbandje kunt u nauwkeurig uw activiteit te houden terwijl je het heffen van gewichten of het doen van yoga. Niet alle activiteiten onmiddellijk te registreren, maar er is een mobiele app waar je de tijd en de activiteit die u verricht in de loop van de dag kan toevoegen.

De Misfit Shine is gemaakt van hoogwaardig aluminium, dus het is waterdicht tot 150 voeten. De taai materiaal garandeert dat de Shine zo lang zal duren als je het nodig hebt, vooral in high-impact activiteiten zoals voetbal of skateboarden. De Misfit Shine maakt gebruik van een typische CR2032 horloge batterij gevonden in de elektronica en warenhuizen. Omdat deze stappenteller niet-accu onttrekt Bluetooth-technologie gebruik maakt, moet de batterij duren van vier tot zes maanden.

De Misfit Shine beschikt niet over een scherm, zodat de iOS-app voor de fungeert als de belangrijkste interface voor het apparaat. Helaas is de app is niet compatibel met Android-apparaten, dus je zult een iPhone nodig hebt om het meeste uit deze activiteit tracker te krijgen. U kunt uw dagelijkse voortgang te controleren door te tikken op de Misfit Shine. De LED-lampjes gaan branden rond het gezicht van de stappenteller horloge om je voortgang te tonen. Als alle 12 lichten schijnen, je hebt je dagelijkse doel bereikt. De lichten rond de grens zeker toe te voegen aan de wow-factor van deze ongewone uitziende activiteit monitor. Via de mobiele app, kunt u activeren horloge modus en met twee kranen om het gezicht van de Shine, kunt u de tijd controleren, ook.

De Misfit Shine is niet zomaar een mooie aluminium gezicht. Zijn mobiele app kunt u al uw statistieken mee te nemen. Dit apparaat is stijlvol, functioneel en, belangrijker voor een stappenteller, nauwkeurig en draagbaar. Je kunt hem dragen in een verscheidenheid van manieren om de activiteit die u wilt bijhouden passen. Het is waterdicht ook, dus je activiteiten zoals zwemmen en surfen dat andere activiteit monitoren zou bak kunnen volgen.