draagbare wasmachine – Haier HLP21N 2017

Haier HLP21N heeft de beste verhouding voor kilowatt per jaar ten opzichte van de kosten van de draagbare ringen in onze line-up. U kunt verwachten dat dit model tot ongeveer 214 kilowatt per jaar gebruiken, maar het kost slechts ongeveer $ 23 per jaar. Dit is een geweldige kwaliteit in een draagbare wasmachine als je bewust gebruik van energie in je thuis bent, maar de Haier maakt een aantal offers aan deze energie-efficiënt zijn.

Overzicht

Het behoud indrukwekkende energie van de Haier wasmachine kan worden gekoppeld aan zijn kleine omvang. Dit model weegt slechts 43 pond en staat slechts 32,5 duim hoog, 17,6 inch breed en 17,3 inches diep. De afmetingen van deze mini wasmachine maken het een goed geschikt voor appartementen en huizen met strakke opslag. Het rollend wielen aan de onderkant van het toestel ook gemakkelijk te verplaatsen van kamer naar kamer te maken.

Echter, zijn kleine formaat heeft resulteert in een kleinere laadvermogen. Hooguit kun je comfortabel zit 1 kubieke voet van wasgoed in de wasmachine. Maar laat niet de grootte gek houden over zijn snelheid. Bij max draaien, kan deze Haier model 700 omwentelingen per minuut te bereiken.

Deze draagbare wasmachine heeft slechts drie wascycli en water niveau-instellingen. De instellingen zijn vaag zo goed en gebrek aan een delicate of genieten cyclus. Bij het wassen van je kleren, kunt u kiezen uit een zware, snelle of spin-alleen-cyclus.

Zoals met alle de beste draagbare wasmachines, setup duurt slechts een paar stappen met dit Haier model. De snelle spoelbak aansluitingen aan te sluiten op uw keuken, badkamer of wasruimte wastafel. Je hoeft alleen de connector toe te voegen en plaats de afvoerslang in de gootsteen voordat u een wasprogramma te beginnen.

Deze ring ontbreken enkele standaard functies. Van de functies die we zochten in de beste draagbare ringen, de Haier had alleen een end-of-cycle signaal. Hoewel dit een handige kwaliteit in een wasmachine, is dit model nog steeds vermist een resterende tijd indicator, uitgestelde start en een detergent dispenser.

In het geval van storingen of kapotte onderdelen, deze wasmachine heeft een op onderdelen en arbeid garantie voor een heel jaar. De Haier website biedt een downloadbare PDF als goed, voor het geval u uw hard copy verliezen. Als u vragen hebt, customer support is beschikbaar via e-mail en telefoon. Voor snelle antwoorden, het gedeelte veelgestelde vragen over de Haier website staat vol met veelgestelde vragen.

Afhankelijk van uw prioriteiten voor een draagbare ring, kan de Haier HLP21N een perfecte pasvorm. Als u beperkte opslagruimte en de noodzaak om een ​​wasmachine boven sjouwen om uw huis of zijn zich bewust van het energieverbruik, dit Haier model is een goede keuze. Echter, het heeft de minste wascycli en het waterpeil opties van elke wasmachine in onze line-up.