kantoorapparatuur leasing – Rush Computer Rentals

Rush Computer Rentals is een van de grootste bedrijven technologie verhuur in de Verenigde Staten. Met haar dominante nationale aanwezigheid, Rush is in staat om al uw korte termijn en multi-maand elektronische behoeften, of het nu een paar computers of duizenden laptops. Omdat ze een industriële leider, kunt u er zeker van u zal worden huren van apparatuur van hoge kwaliteit te voelen. Rush Computer Rentals is het overwegen waard voor uw kantoor apparatuur: verhuur behoeften.

Overzicht

Rush kan ervoor zorgen dat u alle van de computers, laptops, internet servers en mobiele apparaten je bedrijf om uw projecten gedaan in een tijdige en professionele manier nodig heeft. U bent niet beperkt tot de PC-opties, zoals Rush heeft een grote verscheidenheid van Apple-producten, ook, met inbegrip iMacs, iPads, MacBook Pro en Mac Pro Towers.

U bent niet beperkt tot elektronische huren, hetzij. Rush heeft een mooie verscheidenheid aan printers, scanner en kopieerapparaten beschikbaar. Zowel inkjet printen en draadloze technologie is beschikbaar, en je kan een kleur of in zwart-printer te kiezen. Rush heeft ook een aantal multifunctionele printers beschikbaar zijn, zodat u een printer, scanner, kopieerapparaat en fax alles kan in één apparaat. of enkele honderden – – van Rush Als u meerdere die grote afdrukken project op tijd klaar te krijgen, kunt u een paar printers huren.

Rush is in staat om verschillende lease-mogelijkheden te bieden als gevolg van de stellaire reputatie als een verhuur bedrijf. Rush is gecertificeerd volgens de militaire en de overheid contracten af ​​te handelen. Het kan een oplossing voor uw beurs presentatie te maken of aan te bieden verhuur van computers voor speciale evenementen. Als uw specialiteit is medische of wetenschappelijke onderzoek, Rush heeft elektronische data capture en klinische trial analyse toepassingen die kunnen helpen door middel van het onderzoeksproces. Rush heeft ook gebruikte computers en apparatuur beschikbaar voor aankoop via hun website.

Rush biedt uitstekende klantenservice om ervoor te zorgen je bent nooit alleen tijdens de huurperiode proces. U kunt eenvoudig verbinding met personeel van de klantendienst via de live chat-functie op de website Rush. E-mail en telefonische ondersteuning is ook beschikbaar. Rush biedt de volgende dag levering en professionele opzet van elke u huurt van hen apparatuur.

Rush wordt erkend als een top kantoorapparatuur en computer verhuur bedrijf. Met grote steun opties en variabele huurvoorwaarden, in combinatie met de brede waaier van sectoren het in staat is de behandeling is, Rush is een betrouwbare keuze voor uw kantoor behoeften verhuur.