mobiele airconditioners – Frigidaire Portable Air Conditioner 2017 – Top Tens

De Frigidaire FFPA1422R1 is een krachtige, 14.000 BTU portable airconditioner die is makkelijk te gebruiken. Zijn hoge vermogen maakt het effectief voor een 700 vierkante voet kamer, maar niet de beste pasvorm voor kleine ruimtes. Met een aantal verschillende modi, dit is een veelzijdige en handige mobiele airconditioner, hoewel het de meest kost jaarlijks gebruik van de draagbare ACS in onze review.

Overzicht

Deze draagbare AC unit is goed gebouwd, met weinig montage nodig. Het haalt tot 3,8 pinten van vocht uit de lucht per uur, waardoor het een van de meest effectieve ontvochtigers in onze mobiele airconditioner beoordelingen. Dit kan de groei van schimmels en beteugelen allergieën en andere gezondheidsproblemen te verminderen. Plus, hoeft u niet te springen voor een aparte ontvochtiger, want uw airconditioner verdubbelt als een.

Naast de ontvochtiging, deze verdieping airconditioner heeft een indrukwekkende diverse bedrijfsmodi. De fan-only mode circuleert alleen de lucht, het verwijderen van muffe lucht op dagen dat je niet nodig om af te koelen de kamer. De energie-efficiënte slaapstand, een handige functie niet alle draagbare ACS hebben, geleidelijk verhoogt de temperatuur van de kamer ‘s nachts om u comfortabel te houden terwijl je slaapt en om te besparen op energiekosten. Een ander ongebruikelijk en handige functie is de oscillerende lamellen. Dit betekent dat u kunt de ventilator latten programmeren om automatisch te verplaatsen van links naar rechts, meer gelijkmatig verdelen van de lucht en bespaart u de moeite van het opstaan ​​aan te passen.

De Frigidaire FFPA1422R1 heeft een afstandsbediening en een programmeerbare timer op het bedieningspaneel, die gemakkelijk te gebruiken zijn. U kunt de AC bedienen vanuit de hele kamer en zet deze automatisch aan of uit te schakelen bij uw gekozen tijden.

Het apparaat heeft een lager dan gemiddelde energie-efficiëntie voor een draagbare AC. Het heeft een 8,9 energie-efficiëntie ratio (EER), wat beduidend lager is dan het gemiddelde van 9,7. Met zijn hoge Btu productie, is de duurste mobiele airconditioner te werken op meer dan $ 136 per jaar. Het is ook niet RoHS-compliant, wat betekent dat het niet gecontroleerd op gevaarlijke stoffen zoals lood, cadmium en kwik. De beste draagbare airconditioners hebben de neiging om vrij zijn van dergelijke beperkingen onderworpen stoffen te worden gecertificeerd. Echter, het is getest door Underwriters Laboratories, een onafhankelijk testlaboratorium, en passeert veiligheidsnorm eisen publiek.

compressor Deze verdieping airconditioner heeft een garantie van vijf jaar, die overeenkomt met de beste in onze line-up, en een jaar apparaat garantie. Er is een handige pagina met veelgestelde vragen en de handleiding online. Een meertalige handleiding wordt geleverd met het apparaat. In het geval u nog vragen heeft, kunt u een Frigidaire vertegenwoordiger via e-mail, telefoon of live chat bereiken.

De Frigidaire FFPA1422R1 is een krachtige vrijstaande air conditioner voor een 700 vierkante voet kamer. Het fungeert ook als een ontvochtiger, het verwijderen van maximaal 3,8 pinten vocht per uur uit de lucht. Zij is actief in een groot aantal modes, waaronder fan-only en slaap, en je kunt de lamellen programmeren om automatisch te draaien voor een gelijkmatige verdeling van de lucht. Deze airconditioner heeft een compleet functiepakket, het houden van het concurreren met de beste mobiele airconditioners op de markt, hoewel het hun energie-efficiëntie ontbreekt.