noise cancelling hoofdtelefoons – Polk Audio UltraFocus 8000 2017

Sound-cancelling hoofdtelefoons moet uw oren te beschermen tegen afleiding en storende geluiden. De Polk Audio UltraFocus 8000 ruisonderdrukking hoofdtelefoon niet alleen blokkeren externe ruis, maar ze doet dat voor maximaal 60 uur. Wanneer de batterij leeg is, de geluidskwaliteit in de passieve modus is net zo hoog als zijn actieve modus .; De top hoofdtelefoon klinkt goed en lawaai effectief te annuleren. De UltraFocus 8000s beide doen, en zijn leuk om naar te luisteren. De frequentierespons van deze ruisonderdrukking hoofdtelefoon is een beetje beter dan de meeste we hebben vergeleken. Een 8-28,000Hz bereik zal zowel lagere als hogere noten te spelen voor een versterkte luisterervaring. Als het gaat om ruisonderdrukking, kan de UltraFocus 8000s maximaal te elimineren tot 15 decibel van het geluid van buiten, wat overeenkomt met een nabijgelegen gesprek. Gevoeligheid op deze set heeft een vermogen van 110 decibel, zodat u in staat om minieme verschillen in geluid voor een betere luisterervaring te horen zal zijn .; Slechts twee AAA-batterijen kan duren voor maximaal 60 uur actief speeltijd met de UltraFocus 8000s. Als u wilt opnemen in de passieve modus te luisteren, je kunt. Wanneer de batterij leeg is, zal uw muziek of audioboek blijven spelen en de hoofdtelefoon gedragen als geluidsisolerende koptelefoon. Net als veel van de beste noise-cancelling hoofdtelefoon, deze set ook een afstandsbediening voor het veranderen van de song of het draaien van de volume .; Voor eenvoudig opbergen, deze hoofdtelefoon vouwen en past mooi binnen de geleverde draagtas allemaal met het afneembare koord. Hoewel deze eenvoudig te gebruiken hoofdtelefoon weegt een husky 12 ounces, ze zijn nog steeds comfortabel voor de eerste paar uur van slijtage. Je moet gewoon regelmatig een pauze te nemen om het gewicht te verlichten op je hoofd .; Polk Audio biedt een volledige garantie van een jaar om uw hoofdtelefoon te dekken van defecten en problemen. Als u contact wilt opnemen Polk Audio kunt u mailen of bellen met de klantenservice, maar ze hebben niet een live chat tool op de website, dat is jammer. Ook kun je niet downloaden van een handleiding voor deze noise-blokkerende hoofdtelefoon of kennisnemen van veelgestelde vragen omdat beide ontbreken van de website.

Overzicht

Niet alleen de batterij langer mee dan vele andere noise-cancelling hoofdtelefoon we beoordeeld, dit paar klinkt te mooi. Als u op zoek bent naar een fatsoenlijke koptelefoon geweldig te klinken terwijl het houden van uw luisterruimte rustig te kopen, zal de UltraFocus 8000s de klus te klaren.