office tutorials – Webucator Office Tutorial – Top Tens

Online seminars of webinars, zijn een trending manier om een ​​nieuwe vaardigheid te leren online met behoud van een klassikale omgeving. Webucator biedt verschillende soorten Microsoft Office tutorials, waaronder webinars. Als u liever in persoon leren, zal Webucator een onderwerp expert om een ​​cursus op basis van uw doelen te personaliseren sturen, of dat is gewoon te stollen elementaire Microsoft Office vaardigheden of leren de finesses van programma’s zoals Excel of Word. Business managers vindt dit een goede optie om meerdere werknemers te trainen in een keer.

Overzicht

De webinars uit Webucator voelen als een virtueel klaslokaal. U kunt spreken in een headset of microfoon, of gewoon instant messaging of chatten als u ervoor kiest niet te praten tijdens het webinar. Als je in een wegversperring uitgevoerd, kunt u uw scherm delen met de instructeur om hulp met de taak. Instructeurs nemen u mee door het proces, zodat u kunt oefenen tijdens de les in plaats van het gebruik van downloadbare bestanden oefening. De software heeft zelfs een optie ‘raise hand “, zodat u vragen kunt stellen zonder storend. En net als in een echte klas, cursussen worden geleverd met in-persoon te helpen en quizzen.

Als u liever solo leren, de cursussen voor zelfstudie kunt u werken door middel van de tutorials op uw eigen. Elk type cursus wordt geleverd met een cursus boek dat u kunt gebruiken om mee te volgen van de lessen en voor toekomstig gebruik.

Gemeenschappelijke en ongewone programma’s in Microsoft Office zijn in volle cursussen. Als je wilt leren Excel, Webucator biedt een verscheidenheid aan versies van 2003 tot 2013. PowerPoint, SharePoint, InfoPath en Word training zijn ook beschikbaar in meerdere niveaus, van beginner tot gevorderde. De meeste online learning sites die Microsoft Office lading op een maandelijkse basis voor een beperkte abonnement te onderwijzen. Webucator rekent een vergoeding voor elk van de afzonderlijke vakken die je op basis van de duur van de cursus.

Webucator is toegankelijk met mobiele apparaten, en bieden apps voor tablets en smartphones. De site is optimaal voor gebruik met een desktop of een laptop.

U kunt een overzicht van de onderwerpen voordat u zich aanmeldt voor een cursus. Webinars worden regelmatig gepland en het ondersteunend personeel stuurt je tal van updates in de naderende dagen aan de klas instructeurs zijn altijd beschikbaar voor vragen, en de site biedt e-mail, telefoonnummer en adres contact informatie als u wilt bellen of schrijven in uw vragen.

Iedereen heeft verschillende leerstijlen en doelen voor hun kennis en Webucator geeft je de kracht van personalisatie te helpen leert u Microsoft Office. Deze site is het beste als je een interactieve ervaring nodig hebt om software te leren. De klas ervaring door de webinars biedt directe hulp en aandacht, terwijl de individuele lessen kun je aan de slag in uw eigen tempo. Webucator is een effectieve manier om uw lessen aan te passen en om Microsoft Office en taken te leren business groups.