online backup-diensten – Mozy Online Backup Service 2017 – Top Tens

MozyHome is een effectieve online data back-up programma dat een groot aantal kenmerken veel van de beste online backup diensten delen omvat. back-upbestand is automatisch en de normale werking vergt weinig meer dan op te draaien en laat het om te draaien op zijn eigen. MozyHome geeft je ook toegang op afstand tot uw bestanden via een mobiele app die vrijwel overal kan worden gebruikt. Het aanbieden van een maximum van slechts 125GB van online ruimte, biedt het programma veel minder cloud storage dan de overgrote meerderheid van de andere in onze top 10 online backup vergelijking genoemde diensten.

Overzicht

Kwesties van de ruimte opzij, MozyHome is volledig functioneel en in staat is om het grootste deel van de taken van cloud back-up oplossingen zoals het. Het bestand versiebeheer functie, die de functie die kopieën van bestanden die je dan hebt geschreven voor het geval je wilt ze opnieuw toegang redt, is in staat om het behoud van een onbeperkt aantal versies voor 30 dagen. Je hebt ook 30 dagen de tijd om een ​​bestand te herstellen als u besluit dat u wilt iets wat je hebt verwijderd te houden. Constante back-up houdt al je online bestanden up-to-date, en incrementele back-up raakt alleen de bestanden die zijn gewijzigd sinds de laatste informatie uploaden. MozyHome kunt u ook een back-up van gegevens op een externe schijf in uw netwerk, in aanvulling op de cloud.

Veiligheid, terwijl het niet wissen op afstand of de mogelijkheid voor u om machtigingen instellen voor mappen voor andere gebruikers, is sterk. Mozy bezit en handhaaft zijn eigen servers, wat betekent dat belast is met de veiligheidsprocedures binnen de datacenters die uw digitale bestanden te huisvesten. Dit geeft een extra niveau van geloofwaardigheid met betrekking tot de veiligheid. Daarnaast Mozy biedt werkelijk geo-redundante opslag, die belangrijke bescherming in geval van een natuurramp of brand zou kunnen zijn.

Een mobiele app is beschikbaar voor Android en iOS-apparaten. Met de mobiele app, kunt u toegang tot al uw geüploade bestanden te winnen en deze downloaden naar uw smartphone of tablet. De app’s sync functie, die is standaard onder alle van de top-rated cloud back-up oplossingen, houdt uw mobiele apparaten stroom op al uw meest recent geüploade bestanden. De app ondersteunt ook automatische back-up van foto’s van uw smartphone naar de cloud, maar heeft geen back-up van uw gehele inrichting.

Ondersteunende middelen zijn er in overvloed, zoals veelgestelde vragen, tutorials, online forums, e-mail ondersteuning en live chat. Er is geen telefoon klantenondersteuning voor MozyHome gebruikers.

MozyHome levert een sterk en doeltreffend set van back-up functies die goed concurreert met andere diensten en bedrijven. Helaas, het feit dat je kan slechts een maximaal 125GB van cloud storage te krijgen maakt het veel minder aantrekkelijk.