online bloemen levering – Flowerpetal 2017

Flowerpetal.com heeft verstrekt online bloemen bezorgen dienst sinds 1999. De bloemstukken zijn uitstekend, met een speciale nadruk op de begrafenis bloemen. Echter, de mogelijkheden zijn niet zo uitgebreid als die van andere online bloemen bezorgen diensten.

Overzicht

De website bestaat uit een grote en zeer aantrekkelijke selectie van verschillende online bloemen en regelingen, met inbegrip van levende planten, rozen, lelies, orchideeën en andere tropische bloemen. Als u zich in het bijzonder gul, kunt u elke bloem product upgraden naar een grotere en meer gevarieerde boeket. Echter, wat u een upgrade naar misschien een mysterie. Je kunt niet zien de verbeterde bloemstuk zodra je er op klikt, en ook niet de site die u vertellen hoe het is anders dan de optie met de lagere prijs.

Je kan ofwel niet kransen, zijden bloemen of gedroogde bloemstukken bestellen, en er is geen huwelijk sectie, hoewel je bloemen specifiek kunt bestellen om iemand op een verloving te feliciteren. Deze site ontbreekt ook gepersonaliseerde geschenken en de mogelijkheid om u aan te melden voor een geautomatiseerde plan om maandelijks of wekelijks geschenken geleverd aan iemand die je lief te hebben, die enkele van de beste online bloemen bezorgen sites bieden hebben.

Een van de troeven Flowerpetal is zijn medeleven en sympathie selectie, dat is buitengewoon genereus en behulpzaam. Onder de keuzes zijn boeketten om ofwel te sturen naar het huis van de nabestaanden of aan de plaats waar de begrafenis wordt gehouden, sprays, kist bloemen bekledingen, en regelingen die in een kist gezet kan worden. De laatste functie is vooral handig en gevoelig als een open kist begrafenissen zijn de traditie waar je woont, want niet elke online bloemen bezorgen site of bloemistwinkel adressen die optie.

Het geschenk mand selectie is vrij klein, maar de opties zijn aantrekkelijk. U kunt bloemen en een mand om echt iemand te behandelen, of stuur een mandje vers fruit, koffie en thee, chocolade, kaas en crackers, noten, worst, olijven, en nog veel meer te plukken.

Helaas, de website is rommelig en veel tekst, en het ontbreekt aan een zoekoptie, dus je hoeft alleen in de hoop op het vinden van wat u specifiek wilt bladeren. De impact van de prachtige bloesems en gevarieerde arrangementen wordt verloren tussen de visuele geluid van een verscheidenheid van tekstblokken, kleuren en stijlen. De foto’s op de voorkant van elke sectie pagina zijn vrij klein, ongeacht hoe uitgebreid de inrichting zou kunnen zijn. Als een nuttig gebaar, hoewel, de website laat komende feestdagen aan de rechterkant van de pagina en geeft de meest populaire keuzes voor de feestdagen.

U kunt online bestellen, via e-mail of via de telefoon, en u kunt uw bestelling met dezelfde opties te volgen. Flowerpetal bedient alleen de Verenigde Staten en Canada, en schepen bestellingen via lokale bloemisten en lijndiensten. Dezelfde dag bezorging is meestal mogelijk, maar het kan natuurlijk niet de beste bloemen bezorgd bij slecht weer of andere onvoorziene situaties beloven.

Flowerpetal.com presenteert duidelijk een aantal prachtige bloemstukken. Echter, de website aandacht te gebruiken om het makkelijker voor u om de beste bloemen te vinden om te sturen naar een geliefde te maken. Zijn begrafenis sectie is uitzonderlijk goed, maar andere keuzes zijn in hoofdzaak beperkt tot bloemstukken in vazen ​​of manden.