online colleges – Capella University 2017

Capella University is een online opleiding die asynchrone klassen voorziet van een online community en persoonlijke aandacht van de instructeurs. Voor werkende volwassenen, zijn presenteert een handige manier om college credits verdienen of verbeteren van uw vaardigheden om uw carrière te verbeteren.

U kunt uw online rooster regelen om uw werkuren en familie behoeften. De lessen worden aangeboden in vijf-, 10- of 12-weekse segmenten, en je kunt deelnemen aan klassikale discussies en toegang tot opdrachten op een moment dat het beste bij u past. Capella biedt werk aan verschillende vormen van instructie levering, waaronder video lezingen, audio presentaties en discussiefora.

Deze online universiteit biedt bachelor-, master- en doctoraten, samen met professionele certificaten in een verscheidenheid van onderwerpen. Je hoeft ook niet te voorover duiken in: U kunt een gratis trial mini-cursus te nemen op de undergraduate of graduate niveau om te zien of deze benadering van hoger onderwijs voor u werkt. Capella biedt slechts 12 studiegebieden: zaken, begeleiding, gezondheidszorg, hoger onderwijs, maatschappelijke dienstverlening, informatietechnologie, verpleging, voorschoolse tot 12de rang onderwijs, psychologie, het openbaar bestuur, openbare veiligheid en maatschappelijk werk.

Capella University is regionaal geaccrediteerd door de Higher Learning Commission en is lid van de Noord Centrale Vereniging van Hogescholen en scholen. Het was ook de eerste online universiteit om een ​​handvest deelnemer van het Academisch Quality Improvement Program, dat een voortdurende jaarlijkse herziening nodig heeft om de kwaliteit van haar programma’s te verzekeren worden.

Het collegegeld in deze online school varieert. De gemiddelde bachelor’s degree kost 120 studiepunten en kost tussen de $ 35.000 en $ 40.000. Als u in aanmerking komt, kunt u het lesgeld voor uw online graad te verminderen door middel van een verscheidenheid aan financiële steun pakketten. Deze omvatten in school-beurzen voor nieuwe en permanente studenten, beurzen van andere organisaties, werknemer kortingen, federale financiële hulp, verschillende student lening programma’s, en de voordelen voor veteranen, militairen en hun echtgenoten. Je zou ook geld besparen door de overdracht van kredieten van een andere universiteit als je ergens anders naar school zijn gegaan. U kunt ook voordelen te verkrijgen door middel van Verworven Competenties Assessment Process van de school, waar je studiepunten voor dingen die je hebt al onder de knie krijgt.

Daarnaast heeft Capella introduceerde FlexPath, zijn eigen competentiegerichte arrangement waarmee je werkt in uw eigen tempo, zonder wekelijkse vervaldata of discussies. U kunt zoveel cursussen als je elk kwartaal wilt als je deelnemen aan deze inspanning. Voor nu, de FlexPath aanpak is alleen beschikbaar voor studenten op het gebied van business, informatie technologie en psychologie.

Capella University is een volledig online leerprogramma. De graduate programma’s hebben een residency vereiste, dat u kunt voldoen aan door het bijwonen van de nationale colloquia. Deze colloquia worden aangeboden het hele jaar in steden in het hele land en geven u een aantal face-to-face contact en interactie met collega’s, samen met seminars en toegang tot docenten en personeel. Als student heb je ook toegang tot een grote virtuele bibliotheek, compleet met onderzoek databases en om fysieke boeken via een IBL-programma.