online coupon dienst – MyCoupons 2017

MyCoupons.com is een online coupon dienst die is een genot om te gebruiken als het biedt een indrukwekkende variëteit aan coupons en andere functies. Dit is perfect georganiseerd, waarmee u de coupons en coupon codes u snel en efficiënt te vinden.

coupon Variety

SmartSource en RedPlum zijn de twee grootste distributeurs van coupons, elk met afdrukbare online coupons voor talloze merken. MyCoupons beschikt over coupons van zowel distributeurs op dezelfde site, die is fantastisch als je dit online coupon dienst kan komen voordat er een supermarkt shopping trip. De coupons worden gescheiden in SmartSource en RedPlum, dus je moet apart knippen en afdrukken coupons van elke bron.

Beyond kruidenier coupons, MyCoupons biedt duizenden coupon codes voor een indrukwekkend assortiment van online handelaren. Voor elke coupon, zal je verschillende opties, met inbegrip van de Click to uitbrengen Verkrijg of Klik op Code box kopiëren zien. De Click to Get Aanbieding optie brengt u naar de website van de fabrikant en de Click to Copy Code geeft gewoon de promo-code die u wilt gebruiken tijdens het afrekenen. U kunt deze coupons met familie en vrienden te delen op verschillende manieren – Facebook, Twitter, e-mail, LinkedIn, Digg en nog veel meer. MyCoupons biedt de meeste opties voor het delen van een online coupon service die we beoordeeld.

Vanwege het grote aantal handelaren vertegenwoordigd op de site deze online coupon dienst, MyCoupons houdt de website netjes en georganiseerd. De enige afleiding van de nette-interface zijn de banner advertenties die hun huis aan de bovenkant en zijkanten van de pagina’s. Wij wensen dat er niet zo veel van deze advertenties.

Coupons zijn gemakkelijk te vinden met behulp van de zes belangrijkste tabbladen bovenaan elke pagina

Deze coupon site heeft een heleboel geweldige functies, maar we zijn teleurgesteld dat er niet een dagelijkse rubriek deals. En we waren een beetje afgeschrikt door de verschillen in het delen en opslaan van opties beschikbaar voor SmartSource en RedPlum.

feature Set

We hadden geen problemen ondervindt tijdens het selecteren van de coupons, en alle links zijn goed gedefinieerd en soepel te werken. Navigatie is naadloos en ongecompliceerd, en de site is georganiseerd en overzichtelijk. Er zijn coupon diensten die proberen om te veel informatie op hun site zijn, waardoor de lay-out overweldigende of verwarrend. MyCoupons.com is vakkundig georganiseerd tienduizenden kortingen. De site is zeer intuïtief en zullen maximale besparing opleveren voor iedereen.

MyCoupons is eigenlijk een geweldige plek om te leren hoe je een online couponer zijn, want ze bieden video tutorials en artikelen die zal je leren, stap-voor-stap. Als u technische vragen, dan kunt u de klantenservice bereiken via telefoon of door het invullen van een online formulier. We raden u aan de coupon website op Twitter en Facebook te volgen en zich abonneren op de RSS-feed voor up-to-date informatie en de nieuwste en beste online coupons en afdrukbare coupons.

Of u nu op zoek bent naar een specifiek coupon of gewoon surfen voor algemene besparingen, bent u zeker om geld te besparen kansen te vinden met gemak op MyCoupons.com. We houden die je kunt knippen en zowel SmartSource en RedPlum coupons printen vanaf deze site en geniet van de mogelijkheid om ze te delen met familie en vrienden. Wij waarderen de organisatie van deze online coupon service en de statistieken die u kunt vinden.

Makkelijk te gebruiken

Help en ondersteuning

Overzicht