online dierbenodigdheden – Amazon.com Online Pet Supplies – Top Tens

Laat het maar aan online mega-store amazon.com om een ​​belangrijke speler in de online dierbenodigdheden markt, ook. We hadden in eerste instantie niet verwacht om ze te vinden in de top keuzes voor producten voor huisdieren, maar met meer dan 176.000 verschillende producten voor huisdieren beschikbaar zijn, in combinatie met hun bekende klantenservice betrouwbaarheid en concurrerende prijzen, zijn ze onmogelijk te negeren.

Huisdieren Ondersteunde

De verscheidenheid van huisdieren ondersteund amazon.com zet ze recht in het heetst van de concurrentie van de beste huisdier speciaalzaken. Geen twijfel dat honden en katten krijgen de meeste aandacht, met het aantal producten, respectievelijk meer dan 68.000 en 24.000, maar enorme arrays van andere dieren krijgen tot hun recht ook. Vis en andere ongewervelde beestjes worden ondersteund met meer dan 21.000 verschillende producten. Vogels, zowel tamme en wilde, niet vergeten, noch zijn kleine zoogdieren zoals konijnen, gerbils, hamsters, cavia’s, fretten en dergelijke. Er is zelfs een vrij goede selectie van producten voor paarden al items zoals overstag en diervoeders niet worden aangeboden. We zullen toegeven dat we eerder geneigd om insecten en spinnen als huisdieren, maar Amazon overwegen niet onze terughoudendheid te delen en biedt zelfs producten voor hun zorg.

De verscheidenheid van voedsel voor huisdieren verkrijgbaar bij amazon.com is enorm. Hondenvoer is alleen beschikbaar 50-1 verschillende fabrikanten en voedsel voor katten komt uit bijna net zoveel merken. Een enorme selectie van voedsel voor andere dieren is ook beschikbaar als een bijna ontelbaar aantal traktaties en snacks.

Amazon’s selectie van producten voor huisdieren non-food is nog indrukwekkender dan die voor chow. Als u op zoek bent naar een product voor een beestje, is de kans groot dat Amazon biedt het. Producten voor het voederen en drenken van de dieren zijn schijnbaar eindeloos. Beddengoed, meubels, huizen en andere habitats in overvloed. Mobility producten zoals vervoerders, deuren, ramps en andere reisbenodigdheden zijn overal verkrijgbaar. Riemen, halsbanden, verzorging hulpmiddelen en meer speelgoed dan een kind zou willen zijn er in overvloed. Er is ook een breed scala aan opleidingen en gedragsproblemen aids niet te boeken en andere naslagwerken te vermelden. Gezondheid leveringen met inbegrip van medicijnen en voedingssupplementen zijn prominent ook. Voor de trieste onvermijdelijkheid van het verlies van een huisdier, is er een grote selectie van gedenkteken producten, waarvan een groot deel kan worden aangepast.

Amazon.com ‘s enorme keuze kon winkelen voor dierbenodigdheden maken bij amazon.com een ​​ontmoedigende taak als het niet voor een aantal uitstekende organisatorische hulpmiddelen. Initial zoekopdrachten kunnen worden verkleind door het soort huisdier, productcategorie, kleur, merk, prijs, beschikbaar kortingen en zelfs verkoper. Er is zelfs een optie niet op voorraad goederen op te nemen in de zoekresultaten. Zoekopdrachten kunnen verder worden verkleind na elke keuze. Natuurlijk, als je al weet wat je wilt, het is gewoon een kwestie van het typen van het item in het zoekvak.

Amazon.com accepteert de meeste grote creditcards als betaalmiddel en hoewel ze niet specifiek accepteren cheques, is er een optie om bankrekening informatie te verstrekken en hebben een terugtrekking rechtstreeks gemaakt zijn van een ACH ingeschakeld betaalrekening. Amazon.com cadeaubonnen en certificaten zijn populair cadeau-artikelen, dus het is leuk dat ze ook gebruikt kunnen worden voor dierbenodigdheden evenals andere koopwaar amazon.com categorieën.

Selectie

Hoewel het niet van toepassing op een groot aantal zeer omvangrijke of zware goederen, met name voedingsmiddelen, gratis Super Saver Verzending is beschikbaar voor de meeste bestellingen van in totaal $ 25,00 of meer.

Amazon.com biedt werk aan Secure Sockets Layer (SSL) encryptie om persoonlijke informatie te beschermen wanneer het wordt verzonden. Accounts zijn beveiligd met een wachtwoord en factuuradres worden geverifieerd bij uitgevers van kredietkaarten. Ze bieden een uitgebreide uitleg over hoe ze persoonlijke informatie die wordt verzameld in de normale gang van zaken en geeft gedetailleerde informatie over de manier waarop de informatie wordt gebruikt gebruiken. Amazon.com, als een vooraanstaande leverancier van goederen en diensten online, heeft een gevestigde reputatie voor het behoud van beveiliging van uw account.

Nieuwe, ongeopende producten verkocht en vervuld door Amazon.com kan binnen 30 dagen na levering worden geretourneerd voor een volledige terugbetaling. Bezoek de terugkeer centrum om goederen te wisselen. Omdat de amazon.com website biedt objecten aangeboden door derden, kan het belangrijk zijn om te weten wie de werkelijke verkoper is; Toch is de toestand van de gekochte producten en tijdige levering gegarandeerd onder het beleid van de waarborg amazon.com A-to-Z.

Er is al veel geschreven over amazon.com als de meest indringende aanwezigheid in de wereld op e-commerce. Hoewel ontbreekt een deel van de charme en de single-minded toewijding aan huisdieren, het bedrijf biedt een enorme selectie van dierbenodigdheden in het algemeen met elkaar vergelijken en met bewezen betrouwbaarheid. Om te zien hoe amazon.com zich verhoudt tot andere top rated online verkopers van dierbenodigdheden, neem een ​​kijkje op onze reviews van PetSmart, PETCO en Dog.com.

Kenmerken

Betalingsmogelijkheden

veiligheid

Klantenondersteuning

Overzicht