online facturatie – CurdBee

Noot van de redactie: Houd er rekening mee dat CurdBee is nu Hiveage.

Overzicht

CurdBee online facturatie is vooral een e-facturatie applicatie die bijgevoegde PDF of links naar een HTML-factuur die u kunt bekijken via een browser kan bevatten. Ze kunnen ook een factuur naar meerdere e-mailadressen sturen. CurdBee is een van de weinige diensten aan deze kant van de ranglijst die laat u uw factuur aanpassen door het toevoegen van een logo en het veranderen van de achtergrond, header en header achtergrondkleuren. We vonden dat je kleurkeuzes niet beperkt zijn; u kunt elke HTML kleurcode je verlangen om uw correspondentie te voeren. U kunt ook e-mails en meldingen aan te passen.

Deze online facturatie systeem kan elementaire klantinformatie te beheren, zoals naam, e-mail, adres en een fax- en telefoonnummer. Hij kan echter slechts één fysiek adres op te slaan. We vonden het leuk, maar dat het zal u laten de valuta per klant op te slaan, dus als u een factuur maakt het zal automatisch het invoeren van de juiste type munt. Het laat je ook het land per klant ingesteld, en het is niet beperkt tot slechts een of twee keuzes land.

CurdBee was zeer responsief op onze vragen over de beveiligingsprotocollen en scoorde goed. Alle abonnementen zijn TLS ingeschakeld, en wachtwoorden worden opgeslagen met behulp van SHA-2 gebaseerde encryptie. Toen hem werd gevraagd, boden ze dat hun versleutelde servers aanbevolen ter veiligheid en georedundant backups. Verder dan alleen wordt firewall CurdBee gaf ook dat het beschikt over een actieve intrusion detection systeem met frequente kwetsbaarheid scans.

We vonden CurdBee te zijn een van de makkelijker online billing services te gebruiken en hun hulp en steun uiterst responsief zijn. Al onze vragen werden beantwoord in een tijdige wijze, en zelfs degenen die niet direct beschikbaar waren, waren terug naar ons binnen een paar dagen bracht. De support pagina vindt u ook een uitgebreide kennisbank met een paar goede contactmogelijkheden.

CurdBee beschikt over vele geweldige functies om te helpen zorgen voor uw online facturatie behoeften en de veiligheid was naast top notch. We zouden graag een aantal uitgebreide facturering functies of zelfs een timer te zien, maar dit is een goede plek om te beginnen als je gewoon behoefte aan een eenvoudige facturatie service.