online logo design – LogoMaker Logo Design – Top Tens

LogoMaker door Hewlett-Packard online logo design-interface begint met Stap 1: keuze van het type grafisch met uw logo op te nemen. Ten eerste, u kiest voor een industrie, waarna u ervoor kiezen om ofwel-symbool op basis van, deze brief of abstracte pictogrammen weer te geven. Zodra uw afbeelding is gekozen voor u tekst toevoegen, verplaats items rond de werkruimte, maak een paar kleur en / of grootte aanpassingen en voila! Een nieuwe logo is klaar om te worden gekocht.

Beroep & Flexibiliteit

opvallende kenmerken

Net als de meeste van de online logo design interfaces deze is eenvoudig en duidelijk omschreven. Ontwerp doorloopt vier stappen, die u helpen om uit de duizenden graphics om te kiezen met een paar belangrijke pictogrammen gebaseerde thema keuzes en navigatie is eenvoudig en gemakkelijk. Het grote aantal niet-verwante clip art en graphics, maar maakte het kiezen van een optie veel moeilijker. Terwijl ze zijn onderverdeeld in drie basis-icoon op basis van secties (symbool-, letter- en-abstract-gebaseerde pictogrammen), de keuzes waren logge te beheren, met pagina na pagina na pagina van de graphics, waarvan vele leek op goedkope illustraties opties .

Web-based logo design interfaces zijn vaak hoog op gebruiksvriendelijkheid, maar weinig flexibiliteit. De LogoMaker interface is geen uitzondering. Geavanceerd ontwerp functies zijn niet beschikbaar, maar de gebruiker in staat om belangrijke kleur en grootte verandert in afbeeldingen en tekst te maken als dat nodig is.

Zodra u een beeld te selecteren, LogoMaker neemt je mee naar het ontwerp pagina waar je kunt beginnen met het aanpassen van uw pictogram in een uniek logo. Klik op het icoon, klik dan op de knoppen in de linker ontwerp sectie om de hoek, grootte, kleur en andere kenmerken van het pictogram te veranderen.

Met veel iconen, kunt u kleuren te veranderen voor slechts een deel van het pictogram. U kunt ook oplopen tot twee regels tekst en het aanpassen zodat het past perfect bij uw icoon, inclusief de locatie van de tekst, alsmede de hoek, grootte, kleur en het lettertype van de tekst.

Ontwerpkenmerken

Een uniek element van deze web-interface is de mogelijkheid om “te proberen een web logo” gratis. De interface kunt u een web-only versie van uw logo te downloaden zonder kosten. Als u besluit dat u een hoge-resolutie versie van uw logo op een later tijdstip nodig heeft, betaalt u een kleine service fee en kunt u het bestand downloaden in verschillende formaten, waaronder JPG en TIFF.

Niet alleen is de LogoMaker-interface vrij eenvoudig te gebruiken, heeft het ook ‘on board’ hulp voor mensen met weinig of geen computer-savvy genen beschikbaar. De “Hoe kan ik” menu verschijnt aan de linkerkant van de interface wanneer u het ontwerp proces te starten, waardoor het gemakkelijk om geanimeerde walkthroughs van de meeste belangrijke kenmerken en functies te krijgen.

De on-board “Hoe kan ik” help functie is waarschijnlijk de enige hulp die iedereen zal moeten navigeren deze gebruiksvriendelijke interface. Maar in het geval u meer hulp nodig hebt, zijn er ook online FAQ’s beschikbaar, video’s en demo’s, en een 800-nummer voor bijkomende vragen.

Relatief gezien de LogoMaker interface is een koopje. De kosten voor een hoge-resolutie grafische douane laag genoeg is om aan de behoeften van zelfs de meest zuinige ondernemer te voldoen, en tegelijkertijd zorgen voor een groot aantal aangepaste grafische afbeeldingen voor de meeste ieders behoeften. Hoewel de interface navigatie is zeer gebruiksvriendelijk, de grote database van clipart-type iconen was overweldigend, waardoor het kiezen van een geschikte optie moeilijker. Zodra een gebruiker langs de talrijke mogelijkheden krijgt en maakt een grafisch keuze echter het glad zeilen, met zeer professioneel uitziende resultaten.

Uitvoeropties

Makkelijk te gebruiken

Help en ondersteuning

Overzicht