online password manager – Dashlane 2017

Dashlane Premium, our Top Tien Bronze Award winnaar onder de beste password managers, vereenvoudigt online activiteiten door het opslaan van gebruikersnamen en wachtwoorden. Daarnaast Dashlane heeft een digitale portemonnee, waarmee u online winkelen. In tegenstelling tot de gratis versie, Dashlane Premium back-up van uw accountgegevens tot versleutelde servers die alleen jij kunt ontgrendelen. Dashlane synchroniseert al uw apparaten, zoveel als je hebben, maar het biedt geen ondersteuning voor Blackberry en Windows Phone. Dashlane Premium gebruikers krijgen een hogere prioriteit customer support dan de gebruikers met de gratis versie.

Kenmerken

Net als bij de meeste online password managers, Dashlane bespaart en slaat wachtwoorden als u zich aanmeldt bij websites. Als u al met een ander password manager, kan Dashlane de wachtwoorden te importeren. Daarnaast importeert wachtwoorden van webbrowsers. Na Dashlane registreert de informatie die je nodig hebt voor een site, uw gebruikersnaam en wachtwoord vult automatisch bij elke volgende bezoek.

Dashlane heeft een wachtwoord generator die kracht elke wachtwoord van tarieven op een manier die gemakkelijk te begrijpen is. Het biedt ook verschillende mogelijkheden om nieuwe wachtwoorden. U bepalen of u wilt dat de gegenereerde wachtwoord om cijfers, letters of symbolen op te nemen. Dashlane kan uitspreekbaar wachtwoorden, een functie die we niet hebben ondervonden bij haar concurrenten te genereren.

Met Dashlane, kunt u veilig toegang tot beschermde sites, die is standaard in de industrie te delen. Dit is handig als u wilt dat iemand anders in staat zijn om uw film service te gebruiken, bijvoorbeeld, maar u wilt toch uw bankgegevens en andere wachtwoorden privé te houden. De persoon die je deelt met u een e-mail met een link die vervalt na een korte tijd.

Zoals met de meeste van zijn concurrenten, Dashlane is uitgerust met een digitale portemonnee. U kunt credit card informatie met Dashlane te slaan, zodat het in uw kaart gegevens kunt invullen wanneer je dingen online te kopen. Een Dashlane venster verschijnt met tegels van je kaarten om uit te kiezen. Het bespaart zelfs een screenshot van uw digitale certificaten, die niet is een gemeenschappelijk kenmerk van het wachtwoord keepers.

Dashlane heeft een dashboard dat zich toelegt op de beveiliging dat de scores van de algehele veiligheid van uw account. De ratings functie is kleurcodering om te laten zien hoe veilig uw wachtwoorden zijn. In overeenstemming met de beste praktijken in de wachtwoordbeveiliging industrie, Dashlane kan je niet uw hoofdwachtwoord te vertellen als je het zou moeten verliezen.

platforms

Net als bij de meeste van zijn concurrenten, Dashlane voegt een laag van beveiliging in de vorm van een twee-staps inlogproces: Google Authenticator. Google Authenticator kunt u in te loggen met uw Dashlane wachtwoord en dan vraagt ​​u om een ​​andere code verzonden naar uw telefoon. Je hoeft niet om het te gebruiken elke keer, maar de optie is handig.

Dashlane synchroniseert logins en wachtwoorden, zodat u ze kunt gebruiken van pc’s, Macs, iPhones, iPads en Android-apparaten. Het werkt met de populaire browsers: Internet Explorer, Firefox, Chrome en Safari. De platforms die Dashlane ondersteunt de meerderheid van de markt. Dashlane biedt geen ondersteuning voor Linux of Windows Phone ook al een paar concurrenten doen.

Er is geen telefoon of live chat, wat normaal is voor het beheer van wachtwoorden markt. U kunt een bedrijf te ondersteunen door middel van Twitter en een community forum als je specifieke vragen beantwoord nodig.

Dashlane is een van de beste password managers omdat het alle wachtwoorden die je hebt in je browser en beweegt ze in een veilige kluis. Zoals u surfen naar sites die wachtwoorden vereisen, het helpt je om sterke wachtwoorden te maken en vervolgens slaat ze op voor later gebruik. Wanneer u een site die Dashlane al heeft opgeslagen herzien, logt u in automatisch. U kunt kiezen of uw wachtwoorden worden opgeslagen op de servers van Dashlane of op uw lokale apparaten. Dashlane’s uitgebreide feature set is opmerkelijk in vergelijking met andere password managers.

Help en ondersteuning

Overzicht