online rechtsvormen – Rocket Lawyer, 2017

Rocket Lawyer, als een online document provider, heeft het merendeel van de formulieren die u nodig hebt voor veel zakelijke en persoonlijke behoeften. Echter, immigratie vormen, zoals de I-485 voor het aanvragen van een permanente verblijfsvergunning kaart, zijn niet beschikbaar. Rocket Lawyer is our Top Tien Bronze Award winnaar en heeft een aantal immigratie formulieren beschikbaar, evenals een uitgebreide lijst met zakelijke, persoonlijke, financiële en vastgoed vormen, waardoor een van de beste online juridische diensten die wij beoordeeld.

zakelijke formulieren

Anders dan DBA inschrijfformulieren, Rocket Lawyer heeft alle zakelijke formulieren zoeken we tijdens onze review, evenals een aantal extra formulieren. Deze documenten omvatten die voor de bescherming van intellectuele eigendom, zoals patenten, handelsmerken en auteursrechten. Het heeft ook vormen om uw medewerkers en partners eerlijk te houden tijdens zakelijke transacties, met inbegrip van afspraken over de vertrouwelijkheid, vormen werkgelegenheid, contracten en vrijwaring overeenkomsten. Rocket Lawyer kunnen u ook helpen een nieuw LLC stellen en biedt de mogelijkheid om een ​​bedrijf advocaat als onderdeel van uw betaalde abonnementsdienst te spreken gratis.

Als u nodig heeft om uw huis of bedrijf eigendom te verkopen, Rocket Lawyer heeft de formulieren en documenten die u nodig hebt om een ​​advocaat te omzeilen en geld besparen, met inbegrip van hypotheek vormen, koopovereenkomsten en een contract voor de daad. Het heeft ook de documenten je nodig hebt om uw woning, inclusief leasing en ontruiming mededelingen te huren.

Veel online rechtsvorm diensten willen niet het risico van het aanbieden van een faillissement vormen aannemen, maar Rocket advocaat heeft ze voor hoofdstuk 7, hoofdstuk 11 en hoofdstuk 13 faillissement. Daarnaast is de rechtsvormen bent u verplicht in te vullen bij de rechtbank, deze dienst omvat ook checklists en juridische brieven te sturen naar debiteuren. Elk formulier moet invullen-able blanks, samen met duidelijke instructies dat het makkelijk om af te ronden. En omdat elke vorm staat specifiek, elk voldoet aan de wettelijke vereisten in uw staat.

Andere financiële formulieren beschikbaar via Rocket Lawyer bevatten factuur van de verkoop, krediet vormen, leningsovereenkomsten en voorraad certificaten. De enige formulieren niet beschikbaar zijn die nodig zijn om pandrechten op het terrein te plaatsen voor niet-betaling.

Rocket Lawyer heeft veel documenten om u te helpen door moeilijke persoonlijke en familiale problemen, vooral met betrekking tot echtscheiding en voogdij. De enige vormen voor die nodig zijn voor een niet-betwiste scheiding zonder kinderen betrokken. Er zijn bewijsstukken ter beschikking aan het adres van de andere familie problemen te helpen. Bijvoorbeeld, Rocket Lawyer heeft juridische brieven en mededelingen om de betaling van de alimentatie of ondersteuning kind te eisen, om uw adres te wijzigen bij de rechtbank, en de opheffing van de service aan te vragen.

Real Estate Formulieren

Andere persoonlijke juridische kwesties die Rocket Lawyer dragers omvatten naamswijziging kennisgeving letters, huwelijkse voorwaarden en nanny contract. Deze dienst heeft ook grote estate planning tools die u onder meer helpen bij het schrijven van een testament, gezondheidszorg richtlijn en een levend vertrouwen.

Rocket Lawyer heeft geen voorbereidende diensten, hoewel de meeste online juridische diensten niet over deze functie bieden. Rocket advocaat doet u toelaten om juridische vraag te stellen om een ​​echte advocaat door middel van haar online help services portal, en bevat deze service gratis. De meeste andere juridische diensten die deze functie heb je nodig om extra te betalen voor deze dienst. Rocket Lawyer heeft ook een juridische directory, zodat u een advocaat in uw omgeving die gespecialiseerd is in uw gebied van juridische problemen kunnen vinden.

Terwijl u bezig bent met uw juridische documenten, Rocket Lawyer heeft een uitgebreide kennisbank beschikbaar naast uw formulier, zodat u kunt verwijzen naar het terwijl gaan door het proces. Dit geeft je een stap-voor-stap instructies en uitleg over de juridische gevolgen en maakt gebruik van deze vormen en hun ondersteunende documenten.

Als u een medewerker van de klantenservice om te spreken, Rocket Lawyer heeft zijn telefoonnummers en e-mailadressen duidelijk zichtbaar op elke pagina van haar website. Het heeft ook live chat beschikbaar en actieve social media pagina’s op Facebook, Twitter en Google Plus.

Rocket Lawyer heeft geen voorbereidende diensten voor u beschikbaar. Het heeft ook een paar kleine vormen beschikbaar, zoals DBA registratie en voorrechten. Het geeft je de mogelijkheid om met een echte advocaat via haar website te spreken en niet betaalt u extra voor de service. Elke vorm wordt geleverd met duidelijke instructies en ondersteunende documenten om u te helpen door het gehele proces van het aanpakken van uw juridische kwestie. Dit is een goede service te kiezen voor online juridische documenten.

financiële Formulieren

persoonlijke Formulieren

Legal Resources & Ondersteuning

Overzicht