online reputatie management – Reputation.com 2017

Reputation.com online reputatie management service heeft verschillende opties beschikbaar zijn voor uw bedrijf internet reputatie of uw persoonlijk te verbeteren indien nodig. Het ontbreekt aan een aantal tools andere bedrijven in dienst, maar heeft het voordeel van software waarmee u bijhouden van uw reputatie zelf, op elk gewenst moment.

Overzicht

De grootste kracht van Reputation.com’s ligt in de reputatie-tracking mogelijkheden. U kunt uw verkeer op elk gewenst moment en zie de voortgang van uw site maakt met online aanwezigheid en SEO mogelijkheden van het bedrijf, in aanvulling op het ontvangen van meldingen wanneer uw naam of de naam van uw bedrijf online wordt genoemd. Deze tool stelt u in staat om voortdurend te controleren uw aanwezigheid op het web. Het verzamelt uw reviews op een dashboard, zodat u kunt lezen en reageren op hen, plus het kunt u contact opnemen met uw beste klanten en hen uitnodigen om een ​​recensie te schrijven. Ook kunt u het beheer van uw belangrijkste social media accounts van het dashboard, waardoor het gemakkelijk is om informatie te delen en zich volgelingen. Sterker nog, het onderhoudt een bibliotheek van toepassing is content die je kunt delen met het oog op uw pagina’s vers te houden. Tot slot, het heeft een reputatie score zodat u de status van uw bedrijf kunnen controleren. U kunt ook vergelijken met uw reputatie aan die van de concurrenten.

Als u op zoek bent naar een programma dat negatieve opmerkingen zal wegrijden de eerste pagina van zoekmachines, Reputation.com heeft het Reputation Defender programma. Afhankelijk van het plan dat u kiest, zal dit bedrijf, meer dan een jaar, maken 30 tot 60 berichten op commerciële websites, vier tot 12 nieuwe websites ontworpen om uw imago te verbeteren en staan ​​hoog in de zoekmachines, plus 10 tot 30 verversingen van bestaande content. Deze campagnes zijn specifiek ontworpen om sites met negatieve commentaar wegrijden de eerste pagina van de zoekmachine resultaten en te vervangen door positieve of neutrale inhoud.

Deze service is niet uw eigen website wel te pakken. Het zal een analyse of SEO werk op uw huidige website niet te doen. Het maakt ook niet persberichten doen, omdat het vindt dat deze niet effectief voor backlinks of negatieve beoordeling onderdrukking. Als u op zoek bent naar een internet reputatie dienst die deze oplossingen omvat, de meeste van onze top tien producten bieden deze diensten.

Het voorstel van deze dienst gestuurd was voldoende dat het uitgelegd kwalificaties en diensten van het bedrijf duidelijk. Maar het zei niets over onze test onderneming in het bijzonder, en het duurde niet analyseren van ons bedrijf de huidige status. We hadden de indruk dat dit een one-size-fits-all service. Er is echter awards voor klantenondersteuning gewonnen, wat aangeeft dat je een goede ervaring met het werken met haar werknemers zou moeten hebben.

U vindt een breed scala aan middelen en andere nuttige informatie te vinden op de website Reputation.com, inclusief tips en gidsen over specifieke onderwerpen. Reputation.com heeft ook een aantal webinars op haar website en checklists om u te helpen uw bedrijf de reputatie en de huidige plannen van aanpak te beoordelen.

Reputation.com is een basic online reputatie management service die content om negatieve reviews te onderdrukken kan creëren. Hoewel het misschien niet een aantal van de meest voorkomende taken, zoals website optimalisatie voor uw bestaande site of persmededelingen doet, het blinkt in tracking. U kunt een programma om jezelf te houden en beheren van uw reputatie. Als dat je aanspreekt, deze service is de moeite waard op zoek naar.