p2p betalingen – Circle 2017

Stel je voor dat je van plan bent een surprise party, maar als je het verfraaien van de kamer, je je realiseert dat je vergeten bent om de ballonnen te kopen. Met een persoon tot persoon betalen app zoals Circle, dan kunt u uw vriend sms om de ballonnen op zijn weg overheen te komen en stuur hem het geld voor te betalen.

Circle P2P betalingssysteem maakt gebruik van een mobiele app en is zo simpel als sms’en. U kiest iemand uit uw contacten, tekst hen het bedrag via de app en stuur het met een boodschap. U moet uw bankrekening of een bankpas aan te sluiten op uw Circle gehouden om geld toe te voegen aan te brengen. Geld naar u gestuurd wordt ook toegevoegd aan je Circle-account, die u kunt overbrengen naar uw bankrekening of te houden in uw Circle gehouden om te gebruiken voor latere transacties.

Er zijn geen kosten op uw Circle transacties wanneer u uw bankrekening of bankpas gebruiken als financieringsbron. Echter, als je ervoor kiest om uw Circle account te storten met een creditcard, betaalt u een administratiekosten en eventueel een voorschot in contanten vergoeding ook.

Deze peer-to-peer betaling app kan gebruiken bitcoin voor zijn transacties. Met deze universele elektronische munt, kunt u geld sturen naar iedereen in de wereld, het betalen en ontvangen in Amerikaanse dollars, zonder het betalen van een wisselkantoor vergoedingen. Daarnaast Circle kunt u de dienst gebruiken om handelaren die Bitcoin accepteren betalen. U betaalt in Amerikaanse dollars, maar de handelaar ontvangt de betaling in bitcoin. Circle’s gebruik van Bitcoin kunt u beursbelastingen of overdracht kosten bij het maken van aankopen over de grens te voorkomen.

Circle accounts zijn FDIC verzekerd, en de app maakt gebruik van beveiligingsmaatregelen, zoals aanraking ID en PIN-codes, om te helpen beveiligen van uw account op uw telefoon. U kunt grenzen aan het bedrag dat u kunt in een periode van 24 uur te sturen stellen, en het zal u op de hoogte via tekst als u dat bedrag overschrijden.

Circle is een peer-to-peer betaling app waarmee u verzendt of geld ontvangen om uw vrienden en familieleden over de hele wereld. Het biedt bank-beveiliging, waaronder FDIC verzekering voor uw geld. U moet de Circle-account te koppelen aan een bankrekening om fondsen over te dragen, maar het biedt een eenvoudige manier om vrienden en familie terug te betalen of aankopen van handelaren die accepteren bitcoin betalingen. Het is een handige dienst voor de momenten waarop je nodig hebt om iemand geld op afstand te geven, zoals voor een snelle boodschap op weg naar een surprise party.