p2p betalingen – Snapcash 2017

Heeft u Snapchat? Deze unieke social media heeft meer dan 100 miljoen mensen in contact te blijven met vrienden en familie door middel van snelle, spontane communicatie – en die verder gaat dan het delen van video’s en snelle teksten. Met Snapcash, een persoon tot persoon betaling functie binnen de app, kunt u uw vriend stuur dat $ 15 je haar te danken van een lunch of vraag uw broer voor de $ 20 dat hij geleend om je moeder een verjaardagscadeau te krijgen.

De app is makkelijk te gebruiken. U typt in een bedrag in dollars, en de groene Snapcash knop verschijnt. Als u op de knop drukt, stuurt dat bedrag. Je vriend krijgt een bericht van de transactie en kranen om het geld te ontvangen. Hij of zij dient in te voeren een debetkaart om het geld te krijgen, en als hij dit niet doet binnen 24 uur, het geld wordt terugbetaald aan u.

De Snapcash functie is alleen beschikbaar voor Amerikaanse ingezetenen meer dan 18. Je moet een standaard US uitgegeven Visa of MasterCard betaalkaart te koppelen aan uw account. Het werkt alleen in het feitelijke staten van de Verenigde Staten. Mensen in gebieden, zoals Puerto Rico of Guam kunnen geen gebruik maken van Snapcash, noch kunnen militaire bases op buiten de Verenigde Staten, Alaska en Hawaii.

Net als Snapchat, Snapcash werkt op Apple of Android-telefoons. Je moet een debetkaart als financieringsbron bieden. Echter, net als de meeste P2P payment processors, betaalt u een vergoeding van drie procent van het transactiebedrag als u uw creditcard gebruiken. Snapchat werkt met Square, een van de grootste payment processors mobiel, om transacties te verwerken. Door het ondertekenen voor Snapcash, bent u ook gekoppeld aan het plein Cash-netwerk, dus als je vrienden hebt die niet op Snapchat, kunt u financiële transacties met hen te doen via die app.

In het algemeen, bent u beperkt tot $ 250 in een enkele transactie of het totale aantal transacties gedurende een periode van zeven dagen. Als u meer, zoals het lenen van uw kind huurgeld voor een maand te sturen, kunt u maximaal over te brengen naar $ 2500 met extra identificatie.

Deze peer-to-peer-betalingstransacties zijn PCI DSS vastgezet op het niveau van Square e-commerce transacties, dus je moet dezelfde veiligheid van het internet als online bedrijven. Binnen Snapchat zelf, kunt u uw opties instellen om een ​​beveiligingscode voor het verzenden van geld op te nemen. Dit is een goed idee om iemand uit het gebruik van uw telefoon of Snapchat rekening om geld te sturen in uw naam te houden. Als u andere problemen met een transactie, moet u om het te nemen met Square.

Ondanks de veiligheid, beperkt Snapchat haar Snapcash transacties persoonlijk gebruik. Je kunt het niet gebruiken voor zakelijke transacties, met inbegrip van betaling voor breuken of verhalen op Snapchat.

Voor US-based Snapchat gebruikers, Snapcash biedt een handige manier om geld over te maken tussen vrienden en familie die de app te gebruiken. Daarnaast vindt u koppelingen naar Plein Cash, zodat mensen met behulp van die app ook kunt verzenden of geld ontvangen. Terwijl veilig genoeg voor het bedrijfsleven, het is alleen voor person-to-person betalingen.