palm routers – Porter Cable 450PK 2017

Porter Cable 1-1 / 4 HP Compacte Router met Plunge Base en Bag is een palm router met een vaste duik basis die is duurzaam, heel comfortabel en geeft u de controle die u nodig heeft voor uw projecten. Kreeg een taaie medium te temmen en schimmel? Deze compacte router kan te pakken. Een gewicht van slechts 4,1 pond, de 7.0 amp motor heeft 1,25 HP dat de kracht die u nodig hebt voor zware of lichte taken levert. Elektronische feedback regelt en onderhoudt de snijsnelheid. Dit helpt bij het verminderen van de kronkelende je voelt met de meeste routers wanneer u ze start, waardoor u een betere controle en precisie vanaf het moment dat u op deze router.

De Porter Cable 1-1 / 4 HP Compacte Router met Plunge Base en tas voorzien van een verstelbare ring voor gerichte bitdiepte verandert. Multi-as pallen helpt u uw stukjes snel veranderen. Het heeft een grote, lage druk spindle knop die sloten, waardoor het veranderen van je één sleutel bits van een briesje. De stroomschakelaar is een tuimelschakelaar, die een aantal ambachtslieden voorkeur.

Deze palm router heeft een torentje dat is instelbaar ook. U kunt kiezen uit een van de vijf posities die gerepliceerde invalzagen ondersteunen. De motor begint zacht, en handhaaft het motortoerental moeiteloos, die stroom en de continuïteit van uw inspanningen toevoegt.

De vergrendeling in positie kenmerk van de motor, een combinatie van de diepte ring klemmechanisme, geeft de stabiliteit u nodig. De diepte reizen met de standaard basis is tot 1,5 “, en tot 2” met de duik basis. Bovendien, het instellen van een nauwkeurige diepte is eenvoudig met de geïntegreerde liniaal op de voorkant van de router die laat precies zien hoe diep je huidige instelling is.

De plunge basis is grote gevormde handgrepen gemaakt van rubber, die toevoegt aan uw handling comfort. De motor behuizing is gemaakt van stevig aluminium en de sub-base is 4 “in diameter en zal universele sjabloon gidsen nemen.

De Porter Cable 1-1 / 4 HP Compacte Router met Plunge Base en tas kan bijna elk project dat u gooien op het handvat. Het is robuust en wordt geleverd met een garantie van een jaar, als goed. Uw aankoop omvat de router met een standaard vaste basis, een duik basis, een moersleutel, een draagtas of opslag zak en een handleiding.