papiervernietigers – Honeywell Paper Shredder 2017 – Top Tens

De Honeywell 9106 is een basisdocument shredder, waardoor het ideaal is voor persoonlijk gebruik thuis. Het vermindert het risico van diefstal van identiteit en blootstelling van gevoelige informatie.

Deze papiervernietiger helpt uw ​​informatie te beschermen door het verminderen van papieren documenten tot 3/8-inch stukken met behulp van strip-cut messen. Het voorziet in een minimaal niveau van beveiliging en heeft een P-2 rating.

Deze papiervernietiger alleen snippers papier; het kan niet versnipperen creditcards of typen media zoals cd’s of dvd’s. Hiermee kunt u zes vellen papier in een keer, waardoor het versnipperen van een groot aantal documenten snel en eenvoudig. Versnipperen met een snelheid van 9,8 voet per minuut.

De hakselaar heeft een grote ingebouwde prullenbak met een inhoud van 2,9 liter, die de noodzaak om de bak te legen vaak beperkt. U kunt de prullenbak legen en afvoeren van papiersnippers door het losmaken van de top.

belangrijkste controle schakelaar Deze papierversnipperaar’s heeft drie basisfuncties, die gemakkelijk te navigeren zijn. Deze functies omvatten automatische start en stop die een sensor gebruikt om de aanwezigheid van papier detecteren. De handleiding omgekeerde optie is handig als er een storing optreedt en als je nodig hebt om een ​​document op te halen. Het heeft ook een handmatige schakelaar stoppen versnipperen op elk moment. Deze papiervernietiger werkt bij 72 decibel, dat is ongeveer net zo luid als een stofzuiger.

Hij weegt 17,6 pond, waardoor het gemakkelijk te verplaatsen en op te slaan onder een bureau of tafel. De Honeywell 9106 zorgt voor extra veiligheid tijdens het versnipperen met zijn ingebouwde bescherming tegen de macht overbelasting en oververhitting. Deze veiligheidsvoorzieningen verminderen het risico van papierstoringen en elektrische storing. De shredder bevat ook een één jaar beperkte garantie moet je problemen hebt. Het heeft een continue looptijd van 1,5 minuten voordat het op 40 minuten cool-down periode vereist.

De Honeywell 9106 papiervernietiger biedt u een basis-niveau shredder service om uw privacy te beschermen. Het behandelt zes vellen papier in een single-pass, wat fijn is voor thuis of op kleine kantoren. Het strip-cuts papieren documenten, maar het is niet versnipperen iets anders, wat betekent dat je moet nietjes en paperclips uit documenten vooraf te verwijderen. Zijn lage beveiligingsniveau en het onvermogen om andere materialen te snijden betekent dat het niet volstaat in een omgeving die constant versnipperen vereist.