patroon maken van software – PatternMaster Boutique, 2017

Het PatternMaster Boutique programma van Wild Ginger Software is bedoeld om patroon maken aan de heup, jonge doe-het-publiek te brengen. Het Boutique programma is opgebouwd om kleren te ontwerpen voor volwassen vrouwen, en het maakt een punt van het hebben van geen maximum limiet voor de grootte, het stimuleren van vrouwen van alle soorten lichaam om hun eigen kleding te ontwerpen.

Het proces begint met het verzamelen en invoeren van metingen. Zodra uw metingen worden ingevoerd, kunt u ze opslaan voor onbepaalde toekomstig gebruik. Het systeem maakt maximaal 15 lichaamsmaten. De sjablonen voor jurken, rokken, blouses, jasjes en jumpsuits kunnen allemaal worden aangepast met aanpassingen aan de hals, mouwen, kragen, zakken en manchetten. Naaien gidsen en samenvattingen stijl met gedetailleerde metingen kan worden gegenereerd op de vlieg, en gebruikers kunnen stijlen met behulp van CAD-style editor van het programma te bewerken. Ontwerp en fit voorkeuren kunnen worden opgeslagen voor een betere toegang in de toekomst, bespaart u tijd. En PatternMaster’s yardage calculator helpt gebruikers een geschikte hoeveelheid van de stof aan te schaffen.

Het programma beschikt over instellingen voor 90 verschillende ontwerpen en past om een ​​maximale aanpasbaarheid te waarborgen. Het stelt u ook een samenvatting stijl met schetsen van het kledingstuk vanuit verschillende invalshoeken, het werk klaar is vermeld, en alle relevante ontwerp- en fit informatie af te drukken. Naaien gids vellen kunnen worden afgedrukt dan ook uit, waarin alle stappen in een duidelijke en beknopte wijze lijst. Het programma vereist geen speciale drivers of software van derden nodig om patronen af ​​te drukken. Echter, moeten de gebruikers er rekening mee dat PatternMaster Boutique is Windows-native, geen Mac-versie beschikbaar.

de prijs van de software is aan de hoge kant, maar Wild Ginger is voorzien van een 90-dagen geld terug garantie, evenals de klantendienst via de telefoon en e-mail. De lijst met veelgestelde vragen voor PatternMaster Boutique is uitgebreid, en de website geeft ook nieuwsbrief sign-up en toegang tot een community van modelmakers en naaien liefhebbers. De website heeft monsters van een gids plaat, een samenvatting en een afdrukbestand te helpen potentiële gebruikers inzicht in de manier waarop het programma werkt. Wild Ginger biedt ook een demoversie van PatternMaster Boutique. Potentiële gebruikers kunnen deze downloaden en gebruiken ze om te bepalen of het programma is goed voor hen is.