personal finance-software – Quicken Starter Edition 2017

Quicken Starter is een afgeslankte versie van Quicken Premier, welke functies voor beleggingsrekeningen en financiële planning omvat. Quicken Starter biedt dezelfde fundamentele budgettering en financiële functies voor het bijhouden maar zonder een aantal extra functies. Echter, als je niet al die extra functies nodig hebt, Quicken Start is een goede keuze en een grote waarde voor personal finance-software.

Overzicht

Met dit huis accounting software, kunt u direct synchroniseren met uw financiële instellingen om rechtstreeks transacties en saldi. Dit zorgt ervoor dat u niets mist door het handmatig toevoegen van alle transacties. Echter, dit is een optie als u ervoor kiest uw accounts niet synchroniseren. Hoewel deze versie niet synchroniseren met beleggingsrekeningen, kun je synchroniseren met banken, kredietinstellingen en credit card rekeningen. U kunt handmatig accounts aanmaken als goed, met inbegrip van investeringen accounts, waar u spoor van trades and balances kan houden, hoewel al die handmatig moet worden ingevoerd.

Als u een slimme telefoon, kunt u mobiele apps voor zowel Apple en Android-producten, zodat u uw financiën uit de buurt van uw bureaublad kunt beheren downloaden. U kunt transacties toevoegen, bekijk uw budget and balances, en het gebruik van extra functies. Een van deze extra functie stelt u in staat om te breken en op te slaan ontvangsten, wat betekent dat u een foto van een ontvangst te nemen en te houden in het programma voor uw administratie.

Als het gaat om budgettering, Quicken maakt het snel en eenvoudig. U kunt kiezen welke categorieën budget en die te verbergen, en dan voert u eenvoudig het budget limiet voor elke categorie. Wanneer u op of onder de begroting, de categorie is rood in het systeem, het weergeven van dat je niet het toegewezen bedrag hebben overschreden. Als u uw budget overschrijdt, gaat het rood. U kunt e-mail of SMS-bericht waarschuwingen voor wanneer je bijna stellen of u een specifiek budget overschrijden.

De rapportage mogelijkheden met deze persoonlijke financiële software zijn top, het aanbieden van rapportages voor de meest vitale informatie evenals enkele Naast goede-to-know informatie. U kunt rapporten voor inkomsten versus uitgaven, de uitgaven per categorie en budget rapporten te kiezen. U kunt afdrukken of rapporten in gemeenschappelijke bestandstypen, zoals CSV, die kan worden gebruikt in andere programma’s opslaan. U kunt ook rapporten exporteren naar andere Quicken software, zoals Quickbooks voor belastingen.

Quicken Starter heeft indrukwekkende budgettering en rapportage functies, zodat u uw betaalrekening te synchroniseren, opslaan en credit card rekeningen saldi en transacties te dragen. Het creëren van een budget is eenvoudig, en waarschuwingen en waarschuwingen helpen u binnen het budget dat u hebt vastgesteld. Hoewel het niet de geavanceerde functies die Quicken Premier biedt, met inbegrip van investeringen functies hebben, Quicken Starter is een uitstekende waarde in personal finance budgettering software.