persoonlijke blenders – Cuisinart Personal Blender 2017 – Top Tens

De Cuisinart CPB-300 wordt geleverd met een aantal geavanceerde functies. De 15-delige set bevat meerdere mengen containers en twee verschillende blade stijlen. U kunt de snelheid instellingen, soorten mes en container maten op basis van de recepten die u wilt uitvoeren aan te passen.

Drie verschillende snelheden geven u de vrijheid om te kiezen hoe je je voedsel te hakken. De persoonlijke blender wordt geleverd met een puls instelling te starten en te stoppen met het mengproces, en bevat zowel hoge als lage snelheden. Dit maakt het mogelijk om te kiezen hoe dik of dun je je mix wilt, dus je kunt soepen maken, dips of smoothies. De instellingen van de persoonlijke blender’s ook helpen bij het versnellen van het proces bij het werken met bevroren fruit en noten.

Het apparaat 350-watt motor belooft om de messen te dwingen om snel te verplaatsen, ongeacht wat u wilt knippen. Beide blade enclosures de persoonlijke blender gebruiken roestvrij staal te snijden door middel van voedsel, zodat ze niet roesten of eroderen. De grootste van de twee bladen hakt grote en hard voedsel in kleinere stukken. De kleinere, platte mengt alles samen. U kunt de persoonlijke blender voor specerijen te gebruiken, ook. Wanneer u het blad die u nodig hebt te bevestigen, kunt u werken met allerlei recepten.

De set bestaat uit verschillende formaten mengbekers. U kunt de persoonlijke blender voor individuele porties te gebruiken, en de 16-ounce mengbekers houden genoeg materiaal voor smoothies. De kleinste beker kunt u kruiden en specerijen te malen, en de grootste mengbeker wordt geleverd met voldoende volume voor soep. Deze selectie van containers geeft de persoonlijke blender goede veelzijdigheid. Je kunt het gebruiken voor de hapjes, drankjes en complete maaltijden.

voorpaneel van de blender komt met verlichte displays te helpen met vroege gebruik van ‘s morgens, en dus kun je precies zien welke snelheden zijn gekozen voordat het apparaat. Deze persoonlijke-size blender bevat ook een paar functies op de basis. Het maakt gebruik van onboard zuignappen om te voorkomen dat glijden over je aanrecht, en het toestel is voorzien van een speciale plaats waar u het snoer kunt opslaan. Wanneer u klaar bent met de persoonlijke blender voor de dag, kunt u het snoer wrap up van de gehele unit op te slaan zonder dat er iets voor de volgende keer in de war raakt.

De Cuisinart CPB-300 wordt geleverd met 15 verschillende stukken. De set bestaat uit twee verschillende bladen en drie snelheden. De portie blender wordt ook geleverd met LED-verlichting op het touch controles en duidelijke mengen containers voor extra controle. Dit apparaat biedt geavanceerde functies die bijdragen aan het creƫren van een verscheidenheid van voedsel.