pool alarmen – SmartPool PE20 2017

Met een ondergrondse zwembad golf detector, de SmartPool Pooleye PE20 is het opsporen van voorwerpen, dieren en mensen met een gewicht van 15 pond of meer als ze in het zwembad. Het zwembad alarm mounts om een ​​zwembad dek of ladder en beschikt over een zwembad sirene voor waarschuwingen. De instelbare gevoeligheid kunt u de waarschuwingen vertrekken om 15 pond of aanpassen hoger om de kans op vals alarm te verminderen. Omdat het al een 15-pond gevoeligheid gebruikt, vals alarm zijn zeldzaam, maar als je kinderen ouder zijn dan een paar jaar en je hebt geen kleine huisdieren hebben, dan is een hogere gevoeligheid heeft geen invloed op de nauwkeurigheid.

Terwijl de Pooleye slechts beschikt over een alarm, het is erg luid, wat betekent dat je waarschijnlijk hoort het binnen. Als je een zeer groot huis of typisch luisteren naar luide muziek, maar je zou het niet te horen. Omdat het alarm in het bedieningspaneel is gebouwd, heeft het te verblijven in de buurt van het zwembad, wat betekent dat je niet kunt zet het dichter bij het huis om de kans dat iemand zal horen toenemen.

Montage opties omvatten snap-on bevestigingen voor het aanbrengen van de Pooleye op een ladder, maar het bevat ook mounts voor beton als je wilt om het te installeren aan de kant van het zwembad. Dit duurt langer dan clip aan een ladder, maar is een stabiele manier om het zwembad alarm installeren. De Pooleye is voorzien van een aan / uit knop die iedereen kan duwen, waardoor het gemakkelijk is om het zwembad te gebruiken zonder aan de alarmbel. Echter, kinderen die oud genoeg zijn om erachter het bedieningspaneel uit zichzelf kan het alarm uit te schakelen op hun eigen. De sensor werkt met zwembaden tot 18 x 36 voet in grootte, die is beperkt, maar nog steeds genoeg om te werken met de meeste home zwembaden. Het werkt ook met zwembaden die veel kleiner zijn, dus je kunt het installeren en laat de gevoeligheid voor hetzelfde resultaat.

Met een watergolf sensor, tot de nauwkeurigheid van 15 pond en een luid alarm, de Pooleye is een goede optie om buiten in de grond zwembaden. Echter, als je een groot huis hebben of vaak naar muziek luisteren, het ontbreken van een externe alarm is een duidelijke nadeel, net als de Open het Configuratiescherm. Kortom, het werkt goed voor in de grond zwembaden en biedt voldoende bescherming voor de meeste behoeften.