POS-systemen – Shopify 2017

Shopify is niet alleen een e-commerce-tool; het kan ook transacties in brick-and-mortar winkels te verwerken. Het integreert ook de winkel inventaris met Shopify online winkels om gemakkelijk helpen uw markt uit te breiden. Het Shopify POS-systeem kan u helpen bij alle vormen van betalingen, met inbegrip van krediet- en betaalkaarten, contant geld en cheques, en loyaliteit en cadeaubonnen te verwerken. Deze point-of-sale systeem niet een grote investering vooraf of een lange-termijn contract vereisen, waardoor het gemakkelijk voor kleine bedrijven om vast te stellen. Het kan ondersteunen onbeperkt voorraadartikelen, gebruikers en registers, waardoor het een betaalbare keuze voor veel bedrijven en our Top Tien Silver Award winnaar.

Waarde

Shopify rekent verschillende swipe tarieven per soort rekening, en het is een van de weinige diensten die niet een extra per transactie in rekening brengt voor gejat transacties. De Basic-account is 2,7 procent per swipe, de Professional met 2,4 procent en de Unlimited 2,2 procent. Ingetoetste prijzen beginnen bij 2,4 procent plus $ 0,30 per transactie. Inschrijving kortingen zijn beschikbaar als u betaalt uw maandelijkse kosten op voorhand. Als u betaalt voor een jaar van tevoren, verdien je een korting van 10 procent. Twee jaar van tevoren biedt een korting van 20 procent. Twee jaar van tevoren, zelfs alleen maar op het basisplan, zal je een paar honderd besparen op de lange termijn. Als je de upfront budget, voorafbetaling is het overwegen waard. Het basisplan ondersteunt een onbeperkt aantal producten, personeel en registers. Elk type account bevat ook een 24-uurs ondersteuning. De geavanceerde accounts ondersteunen cadeaubonnen en meer rapportagemogelijkheden. Daarnaast Shopify’s $ 15 chargeback vergoeding is een van de laagste in de industrie.

U zult Shopify’s contractvoorwaarden heel prettig vinden. U hoeft niet om een ​​lange-termijn overeenkomst te ondertekenen, noch zal u moeten vroeg beëindiging betalen. Bovendien kunt u maand-tot-maand te betalen indien gewenst. Zoals gezegd, kunnen worden behaald door het betalen van een jaar of twee van tevoren, maar het is niet vereist. Terms of service (TOS) kan moeilijk te begrijpen zijn. Ze zijn vaak vol van juridisch taalgebruik en tal pagina’s lang. voorwaarden van de dienst, die op de website worden gepubliceerd Shopify’s, hoeft ook juridische taal; Echter, elke sectie bevat ook een verklaring in duidelijke taal van wat de juridische taal voor jou betekent. We waarderen het dat het bedrijf neemt extra maatregelen om klanten te helpen begrijpen wat hun verplichtingen.

Visa, MasterCard, American Express, Discover en debit cards: Shopify verwerking van betalingen kunnen alle soorten betalingen te verwerken. Het zal ook bijhouden van contant geld en betalingen per cheque. De Professional en onbeperkte versies ook verwerken cadeaubonnen. De point-of-sale betaling tools kunnen ook worden aangepast aan de unieke soorten betalingen zoals mobiele telefoon betalingen, schuldbekentenissen, gedeeltelijke betalingen, split rekeningen of winkel krediet te verwerken. U kunt ook Shopify gebruiken om kortingen, unieke belastingtarieven en one-time prijzen te verwerken. Uw klanten kunnen een papieren ontvangstbewijs krijgen, of u kunt een e-mail een om ze te redden en papier. E-mailen ontvangsten geeft je ook de mogelijkheid om de contactgegevens van klanten vast te leggen.

Deze point-of-purchase systeem is ontworpen voor de detailhandel, dus de meeste management tools zijn retail-georiënteerd. Zo omvat geavanceerde inventarisatiehulpmiddelen en alle rekeningen kan een onbeperkt aantal items beheren. Producten kunnen worden georganiseerd door categorie, type, seizoen, sales campagne of andere. Producten kunnen ook gemakkelijk worden gesorteerd per leverancier, prijs of zelfs voorraden. Shopify kan variaties zoals kleur en grootte te beheren, en u kunt een SKU en de prijs toe te wijzen voor een variatie. Natuurlijk, het kan ook het beheer van lage voorraden waarschuwingen en track stock tussen retail en uw online winkel. Met de nadruk op retail functies, kan dit niet de ideale restaurant POS-systeem, maar het is zeer geschikt voor vele soorten winkels.

Terwijl geavanceerde rapportage wordt meegeleverd met de verbeterde versies, zal de Basic-versie u helpen uw geld telt, dagelijkse totalen en orde geschiedenissen te beheren. U kunt ook volgen de verkoop van producten en de verkoop personeel om u te helpen geïnformeerde beslissingen over uw winkel te maken. Het management dashboard is beschikbaar voor mobiele telefoons, zodat u uw winkel kunt beheren vanaf elke locatie.

Voorwaarden

Shopify biedt 24/7/365 customer support aan al haar klanten. Als je een probleem ondervindt, kunt u contact opnemen met het bedrijf via de telefoon, e-mail of live chat. U kunt ook de dienst op social media sites zoals Facebook, Twitter, YouTube, Pinterest en Instagram. U kunt handleidingen, handige video’s, blog posts en forum conversaties te bekijken voor meer informatie over de beste manier om Shopify kunt gebruiken. Deze point-of-sale bedrijf biedt ook een eCommerce University om u te helpen met uw Shopify online winkel en uw fysieke online winkel. Als u een-op-een hulp nodig, Shopify-erkende experts zijn beschikbaar om u te helpen.

Deze POS-systeem is een capabele optie voor retail locaties, zoals boetiekjes, speciaalzaken, kledingwinkels en souvenirwinkels. Het kan voorraadbeheer als goed, en het is handig voor degenen die willen integreren met een online e-commerce Shopify winkel. Upfront kosten zijn minimaal en je hoeft niet naar een verbintenis op lange termijn te maken, waardoor het een aantrekkelijke optie voor nieuwe bedrijven.

Verwerking van betalingen

Functionaliteiten

Klantenservice

Overzicht