powerpoint tutorials – Total Training

Total Training beweert dat het is software voor creatieve geesten. Als zodanig, deze tutorial is geschikt voor degenen die willen leren zowel technische vaardigheden en PowerPoint presentaties bezielen met hun eigen creatieve signatuur.

Kenmerken

De Total Training PowerPoint leerprogramma loopt 6.5 lang op één DVD. De tutorial is opgedeeld in acht hoofdstukken, die elk maximaal negen lessen. Deze tutorial werkt door voort te bouwen op zich. Je begint met het leren van de basis, en tegen het einde heb je geleerd hoe je PowerPoint manipuleren om een ​​professionele en boeiende presentatie te ontwerpen.

Navigeren via de website Total Training is moeiteloos. Met de efficiënte zoekfunctie op de homepage, kunt u vinden wat les die u zoekt. Dat is zeer behulpzaam gezien u anders zou moeten uitpluizen bijna 200 tutorials, een aantal dat voortdurend toeneemt.

De eerste twee lessen van Total Training’s PowerPoint handleiding zijn beschikbaar als een gratis demonstratie. Voordat u een verbintenis aan te gaan, kunt u de stijl van Total Training ervaren in het monster zelfstudie Verkenning van de PowerPoint-interface en de meer artistieke creëren van fotoalbums. Als de leerstijl bij u past, kunt u meteen de aankoop van de DVD of zich aanmelden voor een abonnement voor een jaar van volledige online toegang. Deze online-abonnement geeft u toegang tot alle van de totale opleidingskosten van Microsoft Office tutorials. Welke optie je ook kiest, krijgt u een grondige en echte instructie krijgen over de fijne kneepjes van PowerPoint.

Zodra u de aankoop van of inschrijving, krijgt u ook toegang tot het project bestanden die deze tutorial te begeleiden. We kunnen niet genoeg benadrukken het belang van werkbestanden genoeg. De bestanden voorzien zijn identiek aan degene die de docent gebruikt in de tutorial, zodat je kunt oefenen nieuwe vaardigheden als je ze leren. Dan, als je eenmaal een les klaar bent, kunt u ze weer oefenen. Binnenkort zult u het creëren van uw eigen originele presentaties die zijn er zeker van om indruk te maken.

Helaas ondersteunt Total Training geen ondertiteling met hun video tutorials. Ze geven geen transcript voor video, hetzij. Als u een beroep doen op bijschriften voor verduidelijking en goed begrip wanneer je leert, wil je misschien kijken naar een andere PowerPoint tutorial.

Kwaliteit

De Total Training website is onberispelijk. Het ontwerp is professioneel en gepolijst. Het is minimalistisch, zonder flashy advertenties of opzichtige inrichting om u af te leiden van de reden van uw bezoek aan het. Total Training weet dat je wilt leren, zodat ze maken het gemakkelijk. De veelal wit design met een paar accentkleuren is aantrekkelijk. Het is eenvoudig, zowel in hoe het eruit ziet en hoe het werkt, en een dergelijke eenvoud is verfrissend.

De site is ook meesterlijk georganiseerd. U kunt een gedetailleerde cursusopzet bekijken voordat of nadat u uw aankoop te doen, en u kunt de omtrek te downloaden in een PDF. Dit betekent dat u de omtrek uit te printen en fysiek markeren uw vooruitgang.

Deze video tutorials zijn bedreven en innovatief. Met creatieve stijl en animatie, de instructeur leert het materiaal grondig en geeft tips voor de smaak en stijl in het maken van presentaties. De instructeur voor deze PowerPoint tutorial is Erin Olsen. Ze heeft gewerkt met de desktop-technologie sinds Windows 3.1 was nieuw en heeft mensen geïnstrueerd in zeven landen. U kunt vertellen Olsen is over wat ze doet met haar stijl van instructie gepassioneerd. Ze is energiek en praat rechtstreeks aan u, de gebruiker, alsof je zit in de voorkant van haar in een klaslokaal. Alleen met Total Training, kan het klaslokaal zijn waar het meest geschikt is voor jou.

Olsen houdt een potentieel saai onderwerp interessant en aansprekend zijn. Ze is geïnteresseerd in PowerPoint en haar interesse is besmettelijk. U bent niet waarschijnlijk te dommelen door middel van deze tutorial, want het is een praktische en leuke manier om veel te leren in uw eigen tempo.

Zowel beginners en gevorderde gebruikers zullen profiteren van deze tutorial. De instructeur maakt gebruik van minimale jargon om onnodige leercurve te voorkomen, zodat ook gebruikers die net beginnen om PowerPoint zal comfortabel met deze tutorial te voelen. Degenen met deskundige ervaring moet elders te zoeken als hun vaardigheidsniveau de onderwerpen deze tutorial dekt mag overschrijden.

De grootste zwakte van de totale opleidingskosten tutorial is het gebrek aan variatie versie. Als u de DVD-ROM software te kopen, heb je alleen toegang tot een tutorial voor de nieuwste versie, PowerPoint 2010. Als dit is alles wat je nodig hebt, dan bent u in geluk. een eenvoudige remedie – Echter, als je hulp nodig met behulp van eerdere versies van PowerPoint nodig hebt, moet u een abonnement op de online Microsoft Office-bibliotheek aan te schaffen.

gebruikersniveau

Total Training klantenservice stelt een zeer hoge standaard. Zij waren de enige bedrijf het stel dat we beoordeeld alle vijf vormen van ondersteuning die we zochten te bieden. Ze geven u de mogelijkheid van telefoon, e-mail, FAQ’s, een gebruikersforum en online chat support om uit te kiezen om de antwoorden te krijgen op vragen die je hebt.

De Total Training PowerPoint tutorial is een vaste collectie van tutorials. Het is het beste voor gebruikers die slechts een tutorial over de laatste versie nodig, PowerPoint 2010. Hoewel het geen oudere versies omvatten, de informatie die het bevat is aanzienlijk en leerzaam. Als u hulp nodig heeft, zal Total Training’s lijn van hulp en ondersteuning volledige zorgen voor u, en u profiteert van deze professionele en boeiende tutorial.

versies

Help en ondersteuning

Overzicht