professionele metaaldetectoren – Bounty Hunter Discovery 2017

The Bounty Hunter Discovery 3300 is een zeer lage frequentie (VLF) voor alle doeleinden metaaldetector. Met zijn concentrische ring detector, het heeft een fatsoenlijk betrouwbare ontwerp dat is voldoende voor metaal detecteren.

Deze professionele metaaldetector maakt gebruik van een veel mogelijkheden, dus het is een nogal complexe machine te gebruiken. De 8-inch concentrische ring detector is voldoende voor de basismetaalindustrie detecteren, en de automatische discriminatie functie is zeer nuttig, omdat het u toestaat om een ​​baseline voor de metalen in de bodem. Het bevat ook een touchpad systeem dat redelijk vanzelfsprekend. Als VLF metaaldetector, het heeft een diepte indicator die aangeeft ongeveer hoe diep het object is en wat het is waarschijnlijk te zijn, maar verschillende metalen en maten metalen voorwerp kan deze scheef, dus het is handig als alleen algemene leidraad.

U kunt een koptelefoon gebruiken met de Bounty Hunter Discovery 3300, want het heeft een kwart-inch hoofdtelefoonaansluiting. De vier-tone systeem geeft ruwweg hoe groot de hit is: Iets dat is klein en gemaakt van ijzer produceert een lage bastoon, maar iets dat veel groter en gemaakt van zilver produceert een hoger en luidere toon.

Een van de koeler kenmerken is de zap-functie, waarmee u bekende objecten te elimineren uit piepen op je af. In wezen, het registreert het object en negeren wanneer zij dat object detecteert. Aan de andere kant, dit voor alle doeleinden metaaldetector heeft ook een pinpoint modus waarmee je precies detecteren waar een object is, dat is handig als je iets dat is dezelfde kleur als de bodem te hebben.

Deze metaaldetector is lichtgewicht 2,6 pond, en het heeft een waterdichte kop, die kan worden ondergedompeld in water. Hoewel dit betekent niet noodzakelijk dat het kan effectief onderwater scannen, betekent het dat het kan staan ​​om drassige omstandigheden. De bouwkwaliteit is acceptabel, maar niet spectaculair.

The Bounty Hunter Discovery 3300 is een fatsoenlijke midprice detector, maar het heeft een paar problemen. De 8-inch concentrische spiraal is niet bijzonder groot, noch is het zo goed als een DD hoofd, maar wel beschikken over goede gevoeligheid en functies waarmee u te fine-tunen uw metaaldetector.