restaurant website beoordelingen – Dine.com

Met bijna 300.000 onafhankelijke reviews, heeft Dine.com een ​​lange weg afgelegd sinds 1994, toen zij uitsluitend begon als een online restaurantgids voor de San Francisco Bay Area. De website van de uitgebreide zoekmogelijkheden en een paar nogal unieke eigenschappen maken het een levensvatbaar mededinger die zeker houdt zijn eigen tegen de grotere, meer bekende restaurant beoordeling websites.

Overzicht

Net als bij concurrent Yelp, Dine.com maakt gebruik van een 5-sterren-systeem en ratings van gebruikers worden gemiddeld een restaurant algehele waardering te creëren. Elke recensie bevat de basisinformatie meeste gebruikers zou verwachten: restaurant contact info, algehele beoordeling, geschreven recensies en foto’s (tenzij foto’s van een bepaald restaurant moeten nog worden geüpload). Naast het schrijven van reviews, kunnen gebruikers ook een waardering van andere reviews en kiezen of een bepaalde beoordeling was behulpzaam.

Wat lijkt te ontbreken op een groot deel van de recensies zijn restaurant statistieken en functies. Het is niet dat Dine.com een ​​kans om ze op te nemen niet voorziet; het lijkt erop dat sommige leden nalaten om ze op te nemen bij het toevoegen van een nieuw restaurant op de website. In feite, elke herziening pagina heeft een link met de tekst “details toe te voegen” en wanneer je er op klikt, wordt u doorgestuurd naar een gedetailleerd overzicht vorm voor die restaurant en kan in de ontbrekende gegevens in te vullen. De vorm is voor personen die zijn zeer vertrouwd met het restaurant en geeft vrijwel elk type van restaurant stat die je kunt bedenken. Zo kunt u kiezen welke betalingsmogelijkheden worden geaccepteerd, hoe lang de gemiddelde wachttijd is, het soort publiek trekt (gezinnen, studenten, etc.) en de toepassing gebruik van de restaurant (zakelijke bijeenkomsten, romantische avonden, etc.) . Wanneer een dergelijke details over een restaurant worden toegevoegd, Dine.com biedt informatieve reviews waardig van een top-ranked restaurant beoordeling website.

U moet geregistreerd Dine.com lid om reviews te schrijven, restaurants toe te voegen en foto’s uploaden zijn.

Dine.com gebruikers kunnen zoeken restaurant beoordelingen met behulp van de zoek bars zich aan de bovenkant van elke pagina of door te klikken op ‘Zoeken’ in de bovenste navigatiebalk om een ​​meer geavanceerde zoekopdracht uit te voeren. Terwijl geavanceerd zoeken functionaliteiten zijn onder andere Dine.com ratings, toetsing woorden, type restaurant en de stad, we zijn een beetje verbaasd dat het niet mogelijk om te zoeken op prijs, net als veel concurrerende sites doen. Echter, met zo veel andere factoren in uw zoekopdracht wilt opnemen, moeten de meeste gebruikers in staat om uit te vinden wat ze willen, zonder de noodzaak om te zoeken op prijs.

Ik reis naar het noorden? Dine.com biedt ook restaurant beoordelingen in heel Canada (de provincie Ontario alleen al meer dan 5000 vermeldingen).

Terwijl Dine.com mist een blog en apps voor mobiele apparaten (functies die de meeste gerenommeerde restaurant beoordeling websites zou moeten hebben), bieden ze een paar andere unieke functies voor gebruikers. Ten eerste, de site kunnen restaurant eigenaren om een ​​website voor hun restaurant dat op Dine.com wordt gehost en kan elke dag worden gezien door honderden gebruikers te creëren. Ten tweede, als u een extra reden om reviews te schrijven en deel je anders dan de consument goodwill restaurant ervaringen nodig, Dine.com geeft prijzen weg (meestal t-shirts) om hun meest productieve en actieve leden.

Een andere unieke eigenschap is de lijst met restaurant suggesties; voeg uw favoriete restaurants op de site om uw “hotlist” en Dine.com zal suggesties (via een profiel link) van de lokale restaurants op basis van uw specifieke voorkeuren en smaken.

Een vraag hebben? Bekijk ook de pagina “Over Dine.com” of de contact pagina, die het bedrijf de contactgegevens en een contactformulier die u toelaat om vragen en opmerkingen te sturen (hoewel de site stelt vragen over bepaalde restaurants gericht moet zijn op andere leden geeft, niet het bedrijf).

Hoewel de interface van de website is makkelijk genoeg te navigeren, wordt de homepage slecht ontworpen en een kaart (geïntegreerde van Google Maps) – waaruit blijkt aanbevolen restaurants op basis van je locatie – neemt bijna de helft van de gehele homepage. Daarnaast is er een lijst van top reviewers van de site. Hoewel beide kunnen waardevolle middelen om gebruikers, de homepage is van een gebruiker eerste indruk van de site en de ruimte moet beter worden benut om een ​​grotere, meer effectieve impact op de first-time bezoekers.

Dat gezegd zijnde, gebruikers zullen geen problemen op zoek naar restaurants hebben; het ‘wat’ en ‘waar’ zoek bars aan de bovenkant van elke pagina te maken voor het snel zoeken en een bovenste navigatiebalk bevat koppelingen voor diverse navigatie-opties (bijv lid login, neem dan contact met ons op, enz.). Knoppen op elke herziening pagina individuele gebruikers toestaat om een ​​recensie te schrijven, foto’s uploaden of details toe te voegen over een restaurant.

Hoewel de site heeft een nogal flauw homepage, de reviews zelf (die ongetwijfeld zijn het belangrijkste onderdeel van de website) zijn zeker lovenswaardig, vooral wanneer het restaurant details worden verstrekt in vol. Met een steeds groeiende ledenbestand en meer restaurants worden toegevoegd elke dag, Dine.com heeft alle potentie om een ​​van de web first-rate restaurant beoordelingen website geworden.