rit op speelgoed – Kid Motorz ​​Patrol H. Politie 2017

Herinnert u zich waarschijnlijk spelen cops and robbers als een kind. Als je in een politie-auto gesprongen, het was ofwel denkbeeldige of zelfrijdende, waardoor de ervaring een beetje minder onvergetelijk. Kinderen van vandaag hebben de luxe van het genieten van high-tech producten, zoals de Patrol H. politie fiets van National Products. Dit voertuig ziet eruit als een echte politie-bike, compleet met verlichting en Politie stickers. Hoeveel meer officiële konden ze kijken?

De fiets is uitgerust met twee versnellingen vooruit, 2,5-MPH en 5-MPH, naast een omgekeerde snelheid van 2,5-MPH. Het is heel goed als de real deal, met een hand versneller in aanvulling op geluidseffect, een koplamp, alarmlichten, achterlichten en achterzijde opslag. De sirene geluid effect is ontworpen verschillend van een echte politie sirene klinken, zodat u niet hoeft te maken over het verwarren de twee.

Nu kan uw kind opnieuw te beleven de oude cops and robbers spel met de real deal. Jaagt op overvallers die in stijl met deze fiets, en uw kind kan de dader manchet met vertrouwen tegemoet. Als uw buurt deals met kinderen rond zippen op hun eigen elektrische voertuigen, dan is deze ride-on speelgoed voertuig zal zijn de ideale oplossing om hen snelheidsovertredingen tickets geven.

Terwijl het voertuig kunnen twee verschillende snelheden, dit model lijkt problemen de snelle instelling hebben. Bovendien, terwijl de batterij wordt verondersteld ruim drie uur gebruik van de motor te geven, is het niet ongebruikelijk dat de batterij verslechteren na enkele maanden gebruik. De fiets Kid Motorz ​​Patrol H. De politie wordt geleverd met een eenvoudige 90-dagen garantie, dus probeer het meest gebruik te krijgen in die periode om eventuele problemen met de fiets te identificeren.

De fiets vereist enige montage voor gebruik in aanvulling op het opladen van de batterij. De accu moet betalen voor een totaal van 18 uur voor het eerste gebruik. Montage van het voertuig is voorzien van de basics zoals het aanbrengen van stickers op het lichaam, maar je alles op zijn plaats binnen 30 minuten kan hebben .; Ondanks enkele ontwerpfouten met de batterij en de bedrading voor het voertuig snelheden, is dit zeker een hit met kinderen. Het zal hen sturen op een reis van fantasie en avontuur als ze stoppen met de criminaliteit in de hele wijk aan de politie voertuig. Als een echte politie rijden door de wijk en zie je kind op een fiets Patrol H. politie, zullen ze weten wat uw kind heeft alles in de hand met het houden van de vrede.