robot vacuüm – iRobot Roomba 650 2017

Als u van uw huisdieren, maar niet de haren van huisdieren, de iRobot Roomba 650 robot stofzuiger is een van de beste. Het loopt voor een uur, opereert in een heen-en-weer-configuratie en kan navigeren tussen vele kamers. Het apparaat maakt gebruik van een gepatenteerd reinigingssysteem dat aanhankelijk dierlijk haar en vuil van harde ondergrond vloeren en vloerbedekking verwijderd.

Overzicht

Deze kleine robot stofzuiger effectief reinigt je naar huis. Het loopt voor ongeveer een uur op volle accu. Met zijn rug-en-weer schoonmaken bewegingen, sterke zuigkracht en vele passages over vuile gebieden, je bijna altijd een schone vloer met dit huishouden apparaat.

Net als de andere modellen van de beste robot stofzuigers, deze heeft aan boord van het plannen, waarmee u de tijden die u wilt dat uw robot om schoon te maken vooraf. U kunt programmeren opruimen tot zeven keer per week. Het werkt zelfs terwijl u weg bent.

De eerste fase van de Roomba’s reinigingssysteem houdt schudden ingebed puin. De robotstofzuiger is voorzien van een zijborstel die reinigt langs de muur terwijl een tegengesteld roterende borstel verwijdert vuil van de direct onder. Vervolgens zijn krachtige luchtstroom onttrekt vuil met recht zuigkracht. Vervolgens efficiënt vult de vuilnisbak van achteren naar voren, zodat het meer smurrie kan houden. De Roomba gebruikt een AeroVac filter in plaats van een HEPA filter, wat een negatief aangezien HEPA filters kunnen beter verwijderen allergenen.

Hoewel dit robotstofzuiger een automatische hoogteverstelling functie heeft, het reinigt nog steeds hard oppervlak vloeren en vloerbedekking. Er echter rekening mee dat als je donkere vloerbedekking, net als met een marineblauwe of zwarte tinten, dit schoner zal niet goed werken. De machine gaat rond in plaats van over donkere pigmenten.

De iRobot Roomba 650 heeft een combinatie van sensoren die haar te leiden. De sensoren sturen deze langs de muur randen, onder banken en rond obstakels. Het heeft een virtuele muur die een infrarood licht, dat de stofzuiger niet zal overschrijden uitzendt, dus je hoeft geen zorgen te maken over te gaan plaatsen is het niet de bedoeling om te gaan.

U hoeft niet een afstandsbediening voor de programmering en het veranderen van de instellingen met dit vacuüm, waardoor het moeilijk te controleren te maken krijgen. Het komt met een oplaadstation, en wanneer de batterij bijna leeg is, het vacuüm automatisch terug naar de basis zelf. Het heeft rubberen bumpers aan elke kant, ervoor te zorgen dat het niet scuff vlekken op meubels en vloeren niet verlaat.

Het is een redelijke omvang, gezien de reiniging macht. Hij weegt iets minder dan 8 pond en meet ongeveer 13 inch rond.

Wanneer u de iRobot Roomba 650 koopt, krijg je een boete assortiment van customer support en hulp. De website heeft een telefoonnummer, e-mailadres en live chat, dat is handig als u snel antwoorden nodig.

De website voor deze automatische robot stofzuiger presenteert ook nuttig video tutorials en online handleidingen, evenals een hulp bibliotheek voor veelgestelde vragen. Je krijgt een garantie van een jaar met dit apparaat.

IRobot Roomba 650 is een lichtgewicht stofzuiger en het gepatenteerde reinigingssysteem maakt nuttig voor het opruimen na uw huisdieren, zelfs bij afwezigheid van een afstandsbediening. Dit vacuüm biedt sterke zuigkracht en werkt hard om uw vloeren schoon te houden. Er zijn genoeg steun functies om je goed thuis in deze in weinig tijd. Deze robot vacuüm werkt goed als je niet wilt duwen of staan ​​over een vacuüm voor kleine messes of snelle clean-ups.