rollende bagage – High Sierra, 2017

De AT7 Carry-On wielen rugzak van High Sierra biedt functionaliteit voor een aantal activiteiten. Twee wielen en een telescopische handgreep kunt u de rollen rugzak bagage te slepen via luchthavens, hotels of kantoorruimtes, en het apparaat wordt geleverd met schouderbandjes voor een alternatieve methode van carry.

De rollende bagage tas meet 14 x 8 x 22 inches, die hij in een inch brengt onder de maximale lineaire afmeting de meeste luchtvaartmaatschappijen bieden voor handbagage. Carry-over de naleving wordt voldaan zonder de bijgevoegde dagrugzak, hoewel, die 12 x 5 x 19 inches. Als u dit koopt als handbagage, dan moet u de rugzak te dragen aparte, laat het thuis of controleren op de luchthaven.

Dit kleine rollende bagage set biedt een aantal veelzijdige functies die nuttig zijn voor zakelijke reizigers, frequent flyers, gezinnen die op vakantie of wandelaars zou kunnen zijn. Beide tassen zijn voorzien van schouderbanden, zodat u de belasting verdelen met iemand anders, indien nodig, en de buitenkant van elk is gebouwd met stof ontworpen om water te weerstaan. Een waterbestendige tas misschien handig voor zakelijke reizigers toting laptops of gevoelige papierwerk, en als je van plan bent om te wandelen met de zak, kan het toestel droog tijdens natte omstandigheden te houden.

De rollende bagage wordt ondersteund door twee polyurethaan wielen en een horizontale voet, zodat het toestel zich op zijn eigen op een vlakke ondergrond. De telescopische handgreep sluizen in ofwel een verlengde of opgeslagen positie, waardoor er minder behandelen beweging wanneer u de tas te rollen of dragen op je rug.

Binnen de belangrijkste rollen bagage stuk, zijn kleding riemen ontworpen om kledingstukken zijn plaats te houden en een transparante rits zakje biedt extra organisatie potentieel. De rugzak is voorzien van een front rits voor accessoires of persoonlijke items die je nodig hebt handig om te houden, en een zak voor een fles water is gelegen aan de ene kant. Ze dagrugzak hecht snel op het hoofdtoestel door uitglijden over het handvat en een secundaire gesp zorgt voor meer veiligheid wanneer je het nodig hebt.

Met een gewicht van iets minder dan acht pond, moet de volledige zak set beheersbaar als rugzak eenheid door de meeste mensen, maar de rollende functionaliteit biedt een kans om uit te rusten van uw last als je level grond raakt. Weefsels moet ook goed omhoog houden, zelfs met een matig gebruik.