scrapbooking software – Artisan, 2017

Artisan doet zijn naam eer aan door u te helpen een digitaal plakboek dat een handgemaakte kwaliteit heeft te maken. Deze software zorgt voor precies de juiste balans tussen de creatieve vrijheid en gemak. Je wilt niet dat uw pagina’s te laten uitzien als cookie cutter beelden, maar als je in de markt voor digitale scrapbooking software, bent u waarschijnlijk geïnteresseerd in het gemak van kant en klare templates. Artisan maakt voor zowel het gemak en maatwerk. De vooraf ontworpen lay-outs en versieringen zijn van hoge kwaliteit, maar het programma maakt het ook mogelijk om de originele beelden te creëren in een haast.

Overzicht

De foto editing tools zijn enkele van de grootste troeven van Artisan’s. Dit is het enige product in onze digitale scrapbooking software beoordeling om een ​​perfecte score voor het bewerken van foto’s te krijgen. Het is het product minst dwingen een apart fotobewerkingsprogramma, wat een groot voordeel gebruiken. Wanneer u klikt op een foto die u in de lay-out hebt geplaatst, krijg je de mogelijkheid om bijsnijden, roteren, reparatie rode ogen, verscherpen, en foto’s naar sepia of zwart-wit veranderen. U kunt de kleuren veranderen in een aantal opzichten als goed, het aanpassen van zelfs de kleinste gebieden van een foto te maken haar best uitzien.

Er is een mooie verscheidenheid aan publicatieopties met Artisan. U kunt uw klaar scrapbook delen als een diavoorstelling op Flickr, Facebook of Picasa. U kunt ook gemakkelijk een pdf-bestand dat kan worden gemaild maken, of u kunt Panstoria Print Shop gebruiken om harde kopieën van uw scrapbook maken als je een tastbaar aandenken willen. U kunt de pagina’s op uw eigen apparatuur te drukken ook. Er is geen specifiek instrument voor het publiceren op een cd of dvd, maar de exporterende gereedschappen hebben JPG en PDF-opties, die veel verschillende methoden sharing te vergemakkelijken.

Deze interface was niet de meest gebruiksvriendelijke die we tegenkwamen. We vonden het scrapbooking tools die we gemakkelijker nodig met andere software, maar uiteindelijk vonden we onze weg Artisan, en we willen dat het automatisch zal plaats uw foto’s voor u als u in een haast. Als u een andere lay-out in het achterhoofd, kunt u slepen en foto’s vallen in precies de juiste plaats met behulp van heersers.

Dit plakboek programma mist een aantal multimedia opties. Het vergelijkt slecht naar andere scrapbooking software als het gaat om het toevoegen van links of audio- en videoclips. Dat is niet een enorme factor voor iedereen, maar als je die dingen toe te voegen aan uw elektronische plakboek, kunt u naast Artisan iets te gebruiken.

Artisan was niet de makkelijkste software die wij gebruiken, en het is het missen van een aantal multimedia-instrumenten, maar het biedt toegang tot vele stijlvolle ontwerpen en hulpmiddelen voor hen te personaliseren. U zult genieten van de lay-outs die u kunt maken met Artisan, maar wilt u misschien kijken naar andere producten als u wilt een video album met ingebouwde muziek of video te maken.