terrasverwarmers – Infratech Dual Element Electric, 2017

De Infratech Dual Element Electric Patio Heater produceert geconcentreerde hitte en je kunt het oplopen tot 14 voet hoog. In tegenstelling tot de full-size terrasverwarmers, zijn deze elektrische terrasverwarmers geplaatst op een muur of op het dak van uw terras. U kunt ook monteren op een paal. De Infratech outdoor kachel komt in verschillende kleuren, biedt een lage uitstoot en geeft uw terras een warme gloed.

Het doel van deze terrasverwarmer niet esthetische aantrekkingskracht toe, maar verborgen blijven. Door het gebruik van kwarts elementen om warmte elektronisch te creëren, de Infratech Patio Heater produceert een aangename warmte zonder uitstoot van een heldere, harde licht. Het is een lange bar een beetje meer dan 3 voet lang dat je gelijk met de muur of het plafond kan maken. De buitenste schil is verkrijgbaar in wit, amandel, beige, brons of zwart.

Aangezien dit een elektrische kachel, ofwel moet je het zelf te installeren of te brengen in een professional. Eenmaal geïnstalleerd, is eenvoudig te bedienen en zal langer duren dan de volledige grootte-eenheden. Er zijn geen kleppen, ontsteking componenten of andere bewegende delen en er is geen noodzaak om een ​​zware bijvullen. Natuurlijk zijn deze terrasverwarmers betekende op één plaats te worden geïnstalleerd en zijn niet draagbaar.

Een positieve eigenschap van deze elektrische terrasverwarmer is dat het efficiënt en milieuvriendelijk. Er zijn geen rook, geluiden of toxische emissies. De outdoor verwarming zet 90 procent van de energie in stralingswarmte. In winderig en tochtige omstandigheden, full-size heaters hebben de neiging om uit te blazen, iets wat je niet zorgen te maken over met een elektrische kachel. Elektrische verwarming kost minder dan propaan, hoewel iets meer dan aardgas kachels.

Een andere unieke eigenschap van elektrische verwarming is hoe veelzijdig het is. Het werkt veel meer als een centrale verwarming in uw huis. Full-size kachels hebben doorgaans twee instellingen – aan en uit. De Infratech terrasverwarming heeft een optionele bedieningselement. Hiermee kunt u het niveau van warmte u liever instellen en het heeft een timer.

De Infratech patio heater heeft een minimalistisch ontwerp en levert warmte aan uw terras zonder in de weg. Het is vrijwel onderhoudsvrij, hoeft u zich nooit zorgen te maken over het bijvullen van een brandstoftank en er zijn niet veel bewegende delen. Het zal professionele installatie, hoewel, die uw totale kosten verhoogt vereisen.