draagbare zonne-opladers – Levin 2017

De Levin Solstar Giant Plus zonnepaneel lader heeft een grote batterij voor opslag en een solide behuizing, die beide zorgen voor een gemakkelijke toegang tot back up power wanneer je het nodig hebt. Dit apparaat wordt geleverd met de bescherming tegen blootstelling aan water en schokken.

Deze draagbare zonne-lader wordt geleverd met 12.000 milliampère-uur (mAh) van de interne opslag van energie. Met een batterij die grote, kunt u de meeste smartphones tot vijf keer op te laden voordat u het apparaat weer in het zonlicht. Draagbare stroom bronnen moet u toestaan ​​om uw meest gebruikte apparaten op te laden zonder dat je te lang wacht, en de Giant Plus maakt gebruik van de krachtige batterij om lange laadtijden te voorkomen.

Anderzijds moet dit apparaat kunnen extra tijd om haar interne opslag vullen. Deze draagbare zonnelader vereist tussen de zeven en negen uur in de zon op de meeste smartphones op te laden. Dit maakt het apparaat meer behulpzaam met preventieve kosten dan de onmiddellijke behoeften. De zonne-lader wordt geleverd met een klein zonnepaneel op het gezicht van de eenheid die u kunt instellen in de zon om energie te verzamelen. De 1.7-watt panel werkt langzamer dan grotere panelen, maar het weerstaat ruige buitenomgevingen zonder verbrijzelen.

Zodra het apparaat verzamelt voldoende lading, dan kunt u uw elektronica aansluiten bij het gebruik van USB-poorten. Deze draagbare zonne-lader wordt geleverd met twee van deze 5-volt-poorten, en je kunt ze gelijktijdig te gebruiken, zonder dat te beschadigen. Het maakt gebruik van een micro-USB-poort als een back-up opladen functie, ook. Hierdoor kunt u uw Giant Plus stekker in een stopcontact voor de snelst mogelijke heffing zonder deze te laten in de zon dagen per keer.

De robuuste behuizing van de lader is bestand tegen een aantal van de zwaarste blootstelling van het milieu, maar de USB-poorten moeten blijven afgedekt om maximale bescherming te behouden. Het lichaam van de zonne-lader maakt gebruik van een geribbeld rubber ontwerp om te voorkomen dat uitglijden van de locatie, en deze zelfde materiaal beschermt tegen blootstelling aan regenwater. U kunt het uit wandelen of klimmen, ook. De schokbestendige lichaam beschermt tegen de meeste druppels en hobbels.

Ondanks de fysieke grootte, de Levin Solstar Giant Plus draagbare zonne-lader wordt geleverd met een grote interne opslagcapaciteit. Je kunt het de stekker in het stopcontact of laat het in direct zonlicht wanneer het moet worden opgeladen, en slaat het apparaat voldoende stroom voor maximaal vijf volle smartphone batterijen. Gebouwd voor robuuste outdoor gebruik, deze draagbare zonne-lader is bestand tegen blootstelling aan de zwaarste elementen.