grasmaaiers – Troy-Bilt TB30 R 2017

De Troy-Bilt TB30 R Buurt Rider is een gas-powered riding grasmaaier dat is geweldig voor suburbane woningen. De kleine, maar veelzijdige maaier neemt op kleine en middelgrote gazons met geen moeite.

Deze maaier loopt een grote 420-cc motor die een goede hoeveelheid stroom levert. De achterste-mount engine plaatsing beperkt de maaier tot een maximale rijsnelheid van 4,25 mph, maar de 30-inch snijmes is een mooi compromis tussen snijbreedte en wendbaarheid.

Voor het gemak, de Buurt Rider maakt gebruik van het FastAttach accessoire systeem. Deze accessoires, apart verkocht, te hechten aan deze rij den grasmaaier snel en met geen gereedschap nodig. U heeft de mogelijkheid om zaken als mulch kits of Baggers, wat tijd bespaart u als u maaien aan te schaffen.

De maaier maakt gebruik van standaard-duty 14-gauge staal voor de dekconstructie. Een stalen vooras voegt duurzaamheid onder het dek; Echter, deze maaier weegt slechts 340 pond voor gemakkelijk laden op vrachtwagens voor het vervoer. De 1.3-liter benzinetank biedt alle brandstof die u nodig heeft voor uw gazon en de brandstofmeter is makkelijker te kunnen bekijken, zodat u altijd veel weet dat het heeft verlaten.

Een zes-snelheid shift-on-the-go transmissie kunt u uitdossingen snel schakelen, zonder de noodzaak om te stoppen en aan te passen aan de koppeling. De renner wordt geleverd met wat Troy-Bilt noemt de operator gecontroleerde reverse-systeem. Dit systeem voegt gemak omdat de maaier snijdt terwijl hij rijdt in omgekeerde volgorde. Het blad hoogte past zich aan een van de vijf verschillende posities om u de snit die je elke keer wilt. Deze maaier heeft een standaard draaicirkel van 18 inch en manoeuvres rond grote bomen en andere obstakels met gemak.

Deze ruiter grasmaaier werkt het beste op kleinere projecten. Het heeft een medium-achterbank voor uw comfort, maar het is niet voorzien van een parasol, een bekerhouder of speciale bekleding op het stuurwiel, dus het is best gebruikt voor korte maaien banen.

Met zijn langzame topsnelheid, de Troy-Bilt TB30 R Buurt Rider is niet de beste rijden grasmaaier voor landscaping onderhoudswerkzaamheden. Het FastAttach systeem en achteruit maaien mogelijkheden toe te voegen heel wat veelzijdigheid, echter.