noise cancelling hoofdtelefoons – Sony MDR-1RNC 2017

Zeer zelden vindt men een dergelijk goed uitgebalanceerde set van ruisonderdrukking koptelefoon. De Sony MDR-1RNC hoofdtelefoon doen een zeer goed werk van het produceren van duidelijke, volledige geluid zonder toelating van afleidingen van buitenaf of het induceren van hoofdpijn. Van alle paren die we hebben beoordeeld, de Sony MDR-1RNC hoofdtelefoons zijn enkele van de meest goed ontworpen, gemakkelijk te dragen en leuk om naar te luisteren. Zij verdienen Beoordelingen over de Top Tien Silver Award voor hun superieure geluidskwaliteit en customer support.

prestatie

Simpel gezegd, deze geluid cancelling hoofdtelefoons klinken geweldig. Een 5-24,000 hertz frequentie bereik groter is dan de 20-20.000 menselijk gehoor bereik in beide richtingen. U zult in het bijzonder in staat zijn om al de diepe bas van uw favoriete dance hits en de hoge treble van fluiten en sopranen in de klassieke muziek te horen. Impedantie is ook laag, op 52 ohm en 16 ohm op off, zal deze hoofdtelefoon niet gebruiken te veel levensduur van de batterij van uw telefoon of muziekapparaat .; Muzikale kleuren en levendigheid zijn gemakkelijk te horen met deze top ruisonderdrukking koptelefoon. Met een gevoeligheid rating van 103 decibel op en 100 decibel af, zullen ze vullen je oor s met een enthousiast soundscape. Hoe hoger de gevoeligheid, hoe meer toon en definitie je kunt horen van uw muziek en filmgeluid. Een grote bestuurder helpt ook de geluidskwaliteit in deze set. Op 50mm, deze driver is de grootste van alle de noise-cancelling hoofdtelefoon die we hebben beoordeeld. Hoe breder de bestuurder diameter, hoe beter de energie en gegevens klinken .; Actieve geluid annulering wordt teruggebracht tot 13 decibel met dit paar, dat is veel minder dan de andere top 10-noise cancelling hoofdtelefoons. Echter, in combinatie met het ontwerp en uw muziek of luisterboeken, het relatieve geluid geannuleerd is veel hoger.

De beste hoofdtelefoon is zorgeloos en hebben eigenschappen om uw leven gemakkelijker te maken. Op lange reizen, wil je niet zorgen te maken over de batterij. Het goede nieuws is dat de MDR-1RNC hoofdtelefoon heeft een interne batterij die duurt tot 30 uur. Een eenvoudige USB-lader wordt geleverd met dit paar, zodat u uw actieve ruisonderdrukking kunt opladen .; Als u dat wenst, kunt u luisteren zonder de batterij in de passieve modus. Passieve modus werkt heel graag geluidsisolerende koptelefoon, die het ontwerp van de oorschelpen gebruiken om geluid in plaats van het gebruik van batterij-aangedreven technologie om ruis te annuleren actief te blokkeren. Een handige afstandsbediening en de bijgevoegde microfoon bevinden zich op het snoer, waardoor het beantwoorden van telefoontjes en veranderende tracks gemakkelijk vanaf een Apple-apparaat.

Hoewel deze zijn niet draadloos noise-cancelling hoofdtelefoon, de MDR-1RNCs zijn één van drie andere MDR-modellen, inclusief de standaard MDR-1RS en de MDR-1RBT Bluetooth edities. De noise-cancelling-versie is een van de meest goed ontworpen hoofdtelefoon we beoordeeld. Met een gewicht van 11,7 ounces, ze zijn zwaarder dan sommige, maar goed en comfortabel zitten op je hoofd. De hoofdband van de MDR-1RNCs niet klem uw hoofd of oorzaak splitsen hoofdpijn. Zitten over je oren, doe het vooral pluche en zachte oorschelpen niet direct zitten op je oren of maak overdruk .; Op de vlucht of uit op de stad, de MDR-1RNCs zijn een goede set om mee te nemen. Of u nu voor een vlucht zit te wachten op de luchthaven of rennen om een ​​trein te halen, deze goede noise-cancelling hoofdtelefoons zijn makkelijk op te bergen en te gebruiken. De meegeleverde draagtas heeft ruimte voor de afneembare snoer en de opvouwbare koptelefoon zelf.

Zoals altijd, is Sony’s ondersteuning ingebouwd om tegemoet te komen aan uw behoeften. Niet alleen is het bedrijf te bereiken via e-mail of telefoon, Sony heeft ook een makkelijk te gebruiken online chat-functie. We hebben geconstateerd dat Sony reageert snel op e-mails en vragen. Een volledige garantie van een jaar dekt deze noise-blokkerende koptelefoons ook. Hoewel de gebreken zijn zeldzaam, als je wel een probleem binnen het eerste jaar, geen zorgen, want Sony heeft uw hoofdtelefoon beschermd.

In vergelijking met andere geluidsreducerende koptelefoon, de Sony MDR-1RNC hoofdtelefoons zijn in de buurt van de voorkant van de verpakking als het gaat om uitstekende geluidskwaliteit en de algehele comfort. Zelfs met kleine tekortkomingen, de MDR-1RNCs zijn zeer handig om naar te luisteren en te dragen thuis, op kantoor of onderweg. Luisteren naar films, audioboeken, muziek, podcasts en nog veel meer is eenvoudig, en de MDR-1NCs zal geluidskwaliteit net als andere koptelefoons niet konden dromen te produceren.

Kenmerken

Ontwerp

Help en ondersteuning

Overzicht