online beeldbewerking – Pixenate 2017

Wanneer Sxoop Technologies ‘Pixenate in 2005 in première ging, was een van de eerste in zijn soort, biedt beeldbewerking tools en functies die voorheen alleen beschikbaar in vaak dure software programma’s waren. Met een eenvoudige, duidelijke interface en een vertrouwde toolset, konden gebruikers eenvoudige aanpassingen en verbeteringen om foto’s te maken vanuit vrijwel elke computer met internetverbinding. Gebruikers kunnen vervolgens beelden naar populaire fotowebsite Flickr of afdrukken bestellen of zelfs gezeefdrukt geschenken uploaden.

editing Functies

Hoewel Pixenate was een van de beste in 2005, in de 4 jaar sinds de publieke release, hebben andere online foto-editor programma’s grote vorderingen gemaakt, waarin meer gereedschap, ontwerp en bewerken van functies en integratie met sociale netwerken en andere foto sites die in populair geworden recente jaren. Echter, ondanks de gedateerde uitstraling en beperkte functionaliteit, Pixenate blijft een krachtige en eenvoudige web-applicatie.

Online beeldbewerkingsprogramma’s over het algemeen over een variëteit aan verf en design tools, filters, effecten en andere grootte en niveau-aanpassingen. Pixenate biedt een aantal van elk, van eenvoudige bleken van tanden en rode-ogenreductie tools waarmee u effecten zoals Lomography-stijl simulatie. Gebruikers die zoeken naar meer geavanceerde functies misschien teleurgesteld te vinden hun middelen beperkt zijn, maar het voorbeeldvenster en de geschiedenis functies maken het maken en ongedaan maken van effecten en veranderingen zeer eenvoudig.

Pixenate is vrij beperkt in zowel de import en export mogelijkheden. Gebruikers kunnen foto’s uploaden vanaf hun computer, een bestaande URL en, meer recentelijk, integreren met de gebruiker Facebook-accounts te bewerken en aan te passen beelden al geüpload naar het account met het Pixenate app.

Als het gaat om gebruiksgemak, Pixenate eenvoud, beperkte ontwerp en bewerken van functies en preview, ongedaan maken en opnieuw functies eigenlijk werken in het voordeel van de dienst. Met geen registratie vereist, kunnen gebruikers snel uploaden, bewerken, opslaan en delen afgewerkt beelden met weinig of geen vertraging. En, met een product partnership met Zazzle.com, kunnen gebruikers hun foto’s gezeefdrukt op mokken, t-shirts, tote-tassen en andere cadeaus.

Pixenate heeft een vrij gedetailleerde “over” sectie, maar het is gericht grotendeels in de richting van software en web-gebaseerde bedrijven die behoefte hebben aan een beeldbewerkingsprogramma service. Echter, de product informatie sectie heeft wel een uitstekende browser compatibiliteit tool, dat is een essentieel instrument voor web-based applicaties zoals Pixenate en andere online beeldbewerkingsprogramma’s.

Import / Export

Pixenate is een eenvoudig, effectief hulpmiddel voor het snel repareren, vergroten of verkleinen en het verbeteren van foto’s en afbeeldingen. Hoewel het is perfect geschikt voor ad hoc, on-the-go wijzigingen en aanpassingen het ontbreekt aan veel van de finesse functies die beschikbaar zijn in andere online foto-editor programma’s en traditionele software-gebaseerde programma’s.

Makkelijk te gebruiken

Help / Ondersteuning

Overzicht