online boekwinkels – AbeBooks

Abe Books is een exclusief online boekwinkel, maar hun saaie website en het ontbreken van functies maakte het moeilijk voor het bedrijf te kampen met vele grote namen winkels. Net als Alibris, het bedrijf baseert haar activiteiten op de derde boek verkopers. De site is niet slecht en ze bieden wel een goede selectie van boeken, maar ze zijn gewoon niet te vergelijken met veel van hun andere concurrenten.

product Selectie

Abe Books heeft een grote selectie van boeken, met inbegrip van gebruikte en nieuwe titels, zeldzame boeken, luisterboeken en tekstboeken. Hoewel ze niet iets anders dan boeken te verkopen, zijn de meeste klanten op zoek naar online boekwinkels niet op zoek naar cd’s of dvd’s, gewoon boeken zelf. Wat titel die u zoekt, moet u in staat om het te vinden, dus dit gebrek aan product diversiteit is niet echt een probleem. De site heeft zelfs een speciale selectie die alleen beschikt over ‘literaire eigenaardigheden. ”

Als u geïnteresseerd bent in het verkopen bent, kunt u betalen een kleine maandelijkse vergoeding aan de site voor high-volume sales, of u kunt uw boeken rechtstreeks te verkopen aan de winkel met gratis verzending.

De site is minder aantrekkelijk dan sommige van zijn concurrenten, maar het is nog steeds makkelijk te gebruiken en functioneel. De homepage biedt gebruikers de mogelijkheid om te zoeken op titel, auteur, trefwoord of ISBN-nummer en zijn er extra zoekfuncties die u in staat om te zoeken op uitgever, maximumprijs, binden en nog veel meer. Surfen is eenvoudig en omvat subcategorieën om u te laten slanken resultaten zelfs meer.

Het product pagina’s kunt u het item toe te voegen aan uw winkelwagentje, lees gebruikersbeoordelingen Zie professionele reviews, lees een synopsis en voeg het item toe aan uw lijst (de zogenaamde “wil” op de site). Het enige wat de site ontbreekt zijn aanbiedingen.

In tegenstelling tot de meeste andere online boekwinkels, heeft Abe Books niet bieden ‘s nachts de scheepvaart. Het gebrek aan opties is teleurstellend. Er is gratis verzending beschikbaar op sommige boeken, en deze titels vereisen geen minimum order eisen. Verzendkosten altijd varieert op basis van de individuele verkoper.

Website

De site doet gebrek gave opties, wat begrijpelijk is gezien hun business model, maar nog steeds een beetje teleurstellend. Het lijkt waarschijnlijk dat veel van derden verkopers blij om een ​​item te verkopen met het inpakken van cadeaus als dat betekende dat meer geld te verdienen op hun producten zouden zijn.

Abe Books biedt een fatsoenlijk bedrag van betaling opties, maar ze ontdekken, waarin een aantal potentiële klanten die alleen de kaart te voeren doet vervreemden niet aanvaarden. Ze accepteren PayPal, cheques en overschrijvingen, dus als je alleen maar een Discover-kaart, zijn er workarounds. De beveiligde site maakt het ook mogelijk betalingen via cadeaubonnen en laat u korting uw items met coupon codes.

Twee betaalmogelijkheden de site ontbreekt onder meer Google Checkout en pay-per-telefoon.

Net als Alibris, Abe Boeken mist een grote kans door het niet aanbieden van een speciale applicatie voor gebruikers van mobiele telefoons. Als een exclusief online boekwinkel, dit is een grote markt om te profiteren van. Daarnaast is de site niet aan een vorm van loyalty programma aan te bieden, waardoor de prikkel van een klant om terug te keren.

Abe Books biedt wel een uitstekend rendement beleid, waardoor winkelend publiek om items terug te keren voor tot 30 dagen na de aankoop. De winkel biedt wel gratis retourzending en niet een restocking fee in rekening brengen.

Over het geheel genomen Abe Books biedt een zeer acceptabel niveau van ondersteuning, functies en opties, maar te weinig om de site echt opmerkelijk te maken. Met enkele kleine bewerking van de site, kunnen ze gemakkelijk het verbeteren van de weinige teleurstellende aspecten van hun online boekwinkel, zodat het beter zou kunnen concurreren met de grote jongens.

Verzenden

Betalingsmogelijkheden

Klantenondersteuning

TERUGSTUURBELEID

Overzicht