online dating sites – PlentyOfFish 2017

PlentyOfFish kan niet mooi zijn, maar het is leuk. Deze dienst biedt meer mogelijkheden om de leden dan elke andere dating site te meten. PlentyOfFish wordt regelmatig aangepast, nieuwe functies regelmatig verschijnen, en de leden zijn op elkaar afgestemd, niet alleen op wat ze zeggen dat ze op zoek bent naar, maar over de manier waarop ze surfen potentiële daters.

Overzicht

Dit is een populaire en vaak bezochte site. Het grote aantal gebruikers verhoogt uw kansen op het vinden van een wedstrijd en maakt het een stuk leuker. PlentyOfFish vertelt u hoeveel er online, zelden onder 500.000, en het zal breken verder in My Matches, My City en andere categorieën. Een woord van waarschuwing: omdat het gratis is, kunnen er veel meer toeschouwers dan daters. U kunt upgraden in een paar verschillende manieren om een ​​betaald lidmaatschap, maar dit is een van de beste gratis online dating sites.

Profielen zijn standaard tarief, maar u kunt een verscheidenheid van de persoonlijkheid tests, inclusief de PlentyOfFish Relationship Chemistry Test toe te voegen. U kunt ook kiezen uw vis persoonlijkheid en geef aan of je een auto hebt, samen met de typische online dating vragen.

U kunt zoeken op de gebruikelijke manieren, maar de site biedt ook een zoekopdracht door persoonlijkheidstype. U kunt snel zoekopdrachten uit te voeren; één klik zal een lijst van de leeftijd en de locatie lucifers of een lijst van gebruikers online te leveren in uw staat. De dienst zal ook wedstrijden. Hier acties spreken luider dan woorden en PlentyOfFish neemt een meer innovatieve aanpak dan elke andere site. Het zal dienen tot potentiële matches door uw klikken, niet alleen uw criteria. Als je zegt dat je op zoek bent naar een 40-plus professional met elk lichaamstype, maar je klikt op die geript 25-jarigen, zal je wedstrijden ook enkele van beide.

De service biedt zowel instant messaging en e-mail communicatie. Deze dating site biedt de beste snelle compatibiliteit te testen. Het meet zelfvertrouwen, familie oriëntatie, zelfbeheersing, openheid en easygoingness. De resultaten zijn inzichtelijke: Het is de moeite waard te registreren alleen maar om de test te nemen. U kunt ook proberen de PlentyOfFish Seduction Style Guide. Een speelse waarschuwing zegt: “Als je durft te gaan, zal deze test een volledige stap voor stap handleiding over hoe iemand die je zou verleiden vanaf de eerste dag helemaal naar je bed en je zou niet in staat zijn om weerstand te genereren.”

Deze site laat je punten die je kunt besteden aan virtuele geschenken te verdienen. De selectie varieert, maar de chocolade is een goede keuze, indien beschikbaar. Als u een gift met uw e-mail omvatten, verschijnt het op de lijst in de inbox, een waterdichte manier om uw boodschap opvallen.

Site navigatie kan lastig zijn in vergelijking met andere online dating websites. Sommige functies zijn gewoon niet waar je zou verwachten dat ze, net als de foto ratings. Deze site wordt regelmatig aangepast, dus er is altijd iets nieuws. U zult extra functies op elke pagina te vinden, dus kijk zorgvuldig elke keer dat u de site te gebruiken.

PlentyOfFish heeft één groot nadeel. Foto’s zijn erg klein en blok leeftijd en locatie-informatie in de galerijen, dus moet je het profiel om te controleren of te bekijken. Emails niet bevatten deze belangrijke informatie, dus nogmaals, het betekent op klikken om het profiel.

Deze website heeft een uitgebreide FAQ sectie en e-mail links voor specifieke kwesties, zoals technische problemen en om spammers te melden.

Als gevolg van uitdagende navigatie, kunt u meer tijd aan het vissen besteden dan het vangen, maar deze site is een veel plezier met alle gaven, chatten en tests. Het zien van het aantal mensen dat online op een bepaald moment is zeer bemoedigend, en deze site lijkt meer kans te bieden om te communiceren in real time dan de concurrenten. Het kan de beste online dating site voor u als u liever chatten met iemand in real-time in plaats van het uitwisselen van e-mails heen en weer.