online facturatie – Facturen Made Easy

Facturen Made Easy is eenvoudig en makkelijk te gebruiken. U hoeft niet om iets over online boekhouden een factuur of een schatting te maken te leren kennen. Deze online billing systeem biedt een aantal handige functies, zoals de mogelijkheid om facturen via standaard e-mail en de capaciteit om items op te slaan mail. Echter, deze dienst geen time tracking of kosten facturering. Facturen Made Easy online facturatie doet ook geen ondersteuning voor meerdere fiscale scenario’s of meerdere valuta’s. Als u nodig hebt om te factureren buiten de Verenigde Staten of aan verschillende staten, dit is niet de service voor u.

Overzicht

Facturen Made Easy biedt eenvoudige facturatie, en je kunt kiezen uit drie verschillende factuur sjablonen, of u kunt uw eigen stylesheet toe te voegen. U kunt een logo uploaden, en je kunt een elektronische briefpapier toe te voegen aan voor PDF-bestanden.

Aangezien dit online facturatie dienst biedt geen time tracking of kosten tracking, het is niet een goede keuze voor diegenen die wel veel tijd facturering, zoals consultants. Het heeft een product module die een item naam, beschrijving, hoeveelheid, prijs, totaal, fiscale informatie en notities op te slaan, dus het is meer geschikt voor degenen die de verkoop van het product. Dit betekent echter niet de mogelijkheid om de scheepvaart toe te voegen, dus het zou het beste voor degenen die een vaste verzendkosten in rekening te brengen werken.

Facturen Made Easy online facturatie kunnen facturen en schattingen delen op drie verschillende manieren. Zodra een factuur of inschattingen gemaakt, kunt u afdrukken zijn, of e-mailen. Of u kunt facturen Made Easy druk hebben en mail het voor u via de gewone post. Als u zou willen hebben hen uw facturen per post, moet je aan te melden voor hun service genaamd Easymail en aankoop credits. Tien EasyMail credits kost $ 15. Of als je nodig hebt om een ​​groot aantal facturen per post wilt ontvangen, kunt u de aanschaf van 100 credits voor $ 100.

Deze online billing service kunnen terugkerende facturen en print of e-mail ontvangsten factureren. Het kan ook accepteren gedeeltelijke betalingen, betalen van een borg en een betaling van toepassing zijn op meerdere facturen. Om een ​​betaling te doen, selecteert u gewoon de klant uit een keuzelijst en vervolgens controleren welke factureert u de toegepaste betaling wilt. Dan moet je gewoon de betaalde bedrag en de wijze van betaling, zoals met contant geld, check, ACH, creditcard of andere. U kunt ook de betalingsdatum toewijzen en voeg een nota aan de ontvangst als u wilt. Met behulp van de online facturatie module is uiterst eenvoudig.

Deze online facturering en facturen service biedt een functie die weinig diensten te doen, dat is wat zij noemen “customer self care.” Het is een plek waar klanten kunnen inloggen en hun facturen te bekijken, hun contactgegevens bij te werken en maak online betalingen. Deze geweldige functie kan ieders leven een beetje makkelijker te maken.

In termen van klantprofielen, kunnen facturen Made Easy online facturatie basisinformatie op te slaan, zoals naam, adres, e-mailadres en telefoonnummer. Het kan ook standaard betalingsvoorwaarden, zoals verschuldigd bij ontvangst, netto 10 en ga zo maar door te slaan. U kunt ook een klant profiel in te stellen als belastbaar, en je kunt notities toevoegen. Wij zouden graag zien dat het in staat zijn om meer dan een fysiek adres en meer dan één e-mailadres beheren.

We vonden dit online facturatie en de factuur dienst gemakkelijk te gebruiken. De basis lay-out is vergelijkbaar met een e-mailclient, met de meeste opties genoteerd op de linkerflank aan onder sub rubrieken. De overkant van de bovenste menubalk, het biedt de meest gebruikte opties, zoals nieuwe factuur, nieuwe klanten en nieuwe betaling.

Facturen Made Easy online facturatie maakt gebruik van de industrie standaard 128-bit SSL-bescherming voor online activiteiten. Ze werken met Authorize.net en PayPal voor de verwerking van betalingen. Authorize.net biedt uitstekende beveiliging, zelfs tot het punt van HIPPA compliant. Authorize.net is ook Sarbanes-Oxley, SAS 70, GLBA en Californië Senaat Bill 1386 (SB1386) compliant. PayPal maakt gebruik van SSL met een encryptie sleutellengte van 168 bits voor het verzenden van informatie.

Facturen Made Easy, ondersteund door Web Works Software, biedt goede ondersteuning, met inbegrip van online chat die kunnen worden benaderd via hun website en via het dashboard. Ze beantwoordde al onze vragen per email; in feite, antwoordden ze naar onze eerste e-mail op dezelfde dag. In tegenstelling tot veel van de online billing services keken we naar, deze biedt helpen bestanden via het dashboard dat de fundamentele onderwerpen dekken.

We vonden Facturen Made Easy eenvoudig te gebruiken is en een fatsoenlijke oplossing voor degenen die de verkoop van een beperkt scala van producten in de VS Het is echter niet de beste online facturatie oplossing voor diegenen die moeten werken met meerdere valuta en belastingtarieven, of degenen die time tracking en facturering tijd nodig hebben.